Món Esport
Arthur explica els secrets de Cristiano Ronaldo
  • CA

Arthur Melo ha viscut en primera persona la vergonyosa derrota que ha patit el Barça a la Champions contra la Juventus de Torí. Aquest cop, en comptes de fer-ho al costat blaugrana, ho ha fet al costat vencedor. Durant aquesta visita a la ciutat que el va acollir durant dues temporades, el brasiler ha aprofitat per atendre alguns mitjans de comunicació i les seves paraules són molt interessants.

En una entrevista al diari Marca, Arthur ha parlat de la seva relació amb Cristiano Ronaldo. “Estic molt sorprès amb ell”, ha assegurat el brasiler, “hi ha dies que arribem a les dues del matí després d’un partit i ell es posa a entrenar”. Ambdós futbolistes han traçat una bona relació gràcies a l’idioma compartit i el davanter està sent tota una font de suport per al migcampista. “Es cuida de tothom i està molt atent als seus companys de vestuari”, afirma Arthur, “a mi fins i tot em diu què he de menjar, què em convé i què no”.

L’exfutbolista del Barça també ha opinat respecte a la seva sortida, molt accidentada, del conjunt blaugrana. El club va fer un intercanvi de peces amb Miralem Pjanic i el brasiler no hi estava a favor: “Jo volia triomfar-hi perquè era el meu somni des de petit”. Tot i això, ha recordat que el Barça “em va donar molt” i només ha mostrat el seu descontent amb la junta directiva de Josep Maria Bartomeu: “Jo crec que les coses haurien d’haver anat diferent”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa