Món Esport
Guardiola trenca el silenci sobre el seu futur
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, jugarà demà la tercera final de la Champions League de la seva carrera. Les dues anteriors les va guanyar amb el Barça el 2009 i el 2011 i, ara, deu anys més tard, vol repetir aquesta gesta. Enmig d’una sitaució de tanta concentració, el tècnic de Santpedor ha vist com començaven a sorgir rumors sobre el seu futur, vinculat a un retorn al Camp Nou si demà aixeca l’orelluda, i Joan Laporta, en roda de premsa, no ho ha negat. Tanmateix, quan l’entrenador català ha trencat el silenci, ha estat per ser molt rotund.

“Guanyar o perdre no canviarà el meu futur. Em quedo a Manchester, segur”, ha afirmat. D’aquesta manera, Guardiola ha trencat els somnis de molts culers que, amb les declaracions de Laporta, havien vist com sorgia un fil d’esperança. Ara bé, la idea de Guardiola no havia estat mai deixar el City. En tot cas, aquest era el pla impossible de Laporta i, si el de Santpedor guanya la Champions, no es pot descartar que ho vulgui intentar de totes formes.

Aquesta és la segona vegada que Guardiola intenta esvair tots els dubtes sobre un possible retorn al Barça de forma contundent. No obstant això, en aquesta circumstància, just abans de jugar una final de la Champions amb el Manchester City, era del tot improbable que digués res diferent del que ha dit. De ben segur que, d’una forma o una altra, els rumors no se silenciaran del tot, i menys si aixeca el trofeu aquest dissabte.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta, sobre Guardiola: “No he vingut a parlar dels meus somnis, però m’agrada que es facin realitat”
Notícia: Laporta, sobre Guardiola: “No he vingut a parlar dels meus somnis, però m’agrada que es facin realitat”
Comparteix
El president del Barça ha trencat el silenci que arrossegava des de les eleccions en una roda de premsa
Guardiola, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
L’opció Guardiola guanya pes
Notícia: L’opció Guardiola guanya pes
Comparteix
Laporta vol que torni per substituir Koeman, però és imprescindible que guanyi la Champions amb el Manchester City

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU a maig 28, 2021 | 19:44
    JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU maig 28, 2021 | 19:44
    LAPORTA .. NO DIGUIS BLAT , HASTA QUE NO ESTA DINTRA EL SAC I BEN LLIGAT Respecta a PEP GUARDIOLA ...Per que APRENGUIS ...PEP GUARDIOLA Es FIDEL i LEAL al MANCHESTER CITY .La seva ETAPA AL BARÇA ES VA ACABAR .. Cap altra entrebador del BARÇA a dado tans TROFEOS TITULOS COPAS AL BARÇA .. En tan poc temps con el va fer PEP SEMPRE ESTARAS EL COR I RECORD DELS CULERS ..MOLT BONA SORT A LA FINAL DE LA CHAMPIONS CON TU MACHESTER CITY AL DISSABTE ..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa