L’opció Guardiola guanya pes

Laporta vol que torni per substituir Koeman, però és imprescindible que guanyi la Champions amb el Manchester City

La situació a la banqueta del Barça és molt estranya. Després del final de temporada de Ronald Koeman i que Joan Laporta no l’hagi volgut ratificar mai, el tècnic neerlandès semblava que tenia els dies comptats al Camp Nou. Tanmateix, en una reunió entre el president i l’entrenador no va quedar res definit, no se’l va acomiadar i se li han demanat dues setmanes de marge, a la vegada que se li ha comunicat que se li busca un substitut.

Aquest moviment, difícil d’entendre segons com, respon a una idea que Laporta persegueix des del primer moment en què es va presentar a les eleccions del Barça: vol que torni Pep Guardiola. El tècnic de Santpedor té contracte amb el Manchester City fins al 2023, ha dit en moltes ocasions que es troba molt a gust a la Premier League i que la seva intenció no és tornar a ocupar la banqueta blaugrana.

Laporta i Guardiola, en arxiu | EFE
Laporta i Guardiola, en arxiu | EFE

Tanmateix, aquest dissabte 29 de maig poden canviar molt les coses. Després de deu anys, Guardiola torna a disputar una final de la Champions League, contra el Chelsea, i això és justament al que està esperant Laporta. Si el de Santpedor torna a aixecar l’orelluda, haurà culminat l’objectiu pel qual va fitxar pels citizens i és sota aquest precepte que intervindrà el president barceloní per intentar-lo convèncer. De fet, la premsa de Manchester confirma que si Guardiola guanya la Champions, té números d’abandonar l’equip.

Això és, doncs, el que explica que Laporta hagi demanat temps a Koeman. Fins que no intenti l’opció Guardiola, no farà cap altre moviment. És la seva prioritat, el seu somni i gairebé la seva obsessió. Si acaba tenint el no del de Santpedor, ja es podrà plantejar què fa amb el tècnic neerlandès i si li busca un substitut a algun altre lloc. Si hi ha una persona capaç d’obrar el miracle del retorn del fill pròdig, és Laporta i ell ho intentarà fins al final.

Més informació

Comentaris

    Ricard Maig 27, 2021 5:41 pm
    Guardiola no vindrà tret de que la dona apreti per temes de família.
    Prou Maig 27, 2021 6:00 pm
    Farts del futbol professional.

Nou comentari