El futur de Ronald Koeman continua en suspens. Després d’una reunió molt important entre el president Joan Laporta i el tècnic neerlandès, no ha quedat res decidit. Un dels motius pels quals podria estar passant això, segons apunten alguns mitjans, és que el Barça, de moment, no farà fora Koeman mentre no tingui tancat un substitut. Laporta ho ha intentat amb alguns noms, com Flick, Nagelsmann o Klopp, però ha estat impossible convèncer-los.

Ara bé, el favorit de Laporta no ha estat mai cap d’aquests, sinó un vell conegut: Pep Guardiola. El tècnic de Santpedor és feliç al Manchester City, ha dit que hi continuarà i que no té previst tornar a la banqueta del Barça. Tanmateix, si alguna persona podria aconseguir el seu retorn, aquesta és Joan Laporta. Doncs bé, segons explica Mundo Deportivo, Laporta intentarà que Guardiola sigui el substitut de Ronald Koeman. És perfectament conscient que això és gairebé impossible, però no ho deixarà de provar. A tot això cal afegir que fonts properes a Laporta asseguren que està capficat amb aquesta opció i que sempre serà la seva prioritat.

Dit això, què cal que passi perquè hi hagi alguna mínima opció perquè això s’acabi donant? Per començar, el City hauria de guanyar la Champions del pròxim cap de setmana contra el Chelsea i així veure que ja ha fet tot el que havia de fer a Anglaterra. A partir d’aquí, el repte de tornar a reflotar el Barça que tant estima, com ja va fer el 2008, i tornar a entrenar Messi podrien ser les claus per acabar convencent Guardiola.Més notícies
Ronald Koeman, durant la seva presentació | FC Barcelona

Koeman podria quedar-se al Barça i renovar per encara més anys, segons el seu agent

Rob Jansen insinua que també es podria donar aquest escenari alternatiu
Laporta i Koeman | FC Barcelona

La reunió entre Koeman i Laporta acaba sense cap decisió definitiva sobre el seu futur

El futur de la banqueta del Barça s'hauria de conèixer durant els pròxims dies

Comentaris

    Anònim Maig 26, 2021 | 12:35
    Home, al menys Guardiola parla la llengua del país i entendrem el què diu..

Nou comentari