La reunió entre Koeman i Laporta acaba sense cap decisió definitiva sobre el seu futur

El futur de la banqueta del Barça s'hauria de conèixer durant els pròxims dies

El futur de la banqueta del primer equip de futbol masculí del Barça és a punt de ser revelat. Després que Joan Laporta anunciés recentment que calia una “renovació”, s’ha reunit amb Ronald Koeman per parlar del seu futur en una trobada que ha estat molt esperada. Es preveia que podia començar durant el matí, però finalment ha acabat succeint al vespre. Koeman ha arribat a les oficines del club amb el seu representant a les 20 hores.

Ara bé, tanta i tanta espera per un final molt ràpid. Koeman ha abandonat la reunió després de només mitja hora. Ho ha fet acompanyat del seu representant i quan ha sortit, ha mostrat una cara molt llarga. Si bé és cert que no és la persona més expressiva del món, tot sembla indicar que el neerlandès no continuarà a la banqueta blaugrana.

Tanmateix, després de la reunió, el club ha notificat que Koeman, de moment, continua sent entrenador del Barça. Emplacen les conclusions definitives sobre el seu futur a reunions que hi puguin haver més endavant. Laporta va assegurar fa uns dies que aquesta setmana es prendrien decisions importants, però, ara per ara, sembla que aquest cas s’allargarà més del previst.

Més informació

Comentaris

    tana Maig 26, 2021 8:54 am
    Cal donar una oportunitat al Koeman. En una temporada no es pot capgirar tot. Doneu-li temps

Nou comentari