Les dades de Koeman són pitjors que les de Setién, Valverde o el Tata Martino

És l'entrenador amb més derrotes per partit de la història recent del Barça

Ronald Koeman va assumir la banqueta del Barça en un dels pitjors moments de la història recent del club, després del 2-8 de Lisboa, amb una forta crisi institucional i el burofax de Leo Messi. Tot el que se li demanava era que aconseguís tirar endavant l’equip en un any de transició, que intentés guanyar algun títol, que planegés un equip de futur i que el seu conjunt tornés a ser competitiu. La gran majoria d’aquests objectius han estat assolits, però la forma amb la qual s’ha acabat la temporada, deixant escapar la Lliga contra equips petits, ha deixat molt tocada la seva imatge.

És per això que en moments com aquest comencen a aparèixer informacions i dades que fan que sigui difícil sostenir la continuïtat de Koeman a la banqueta del Barça. Una de les més impactants arriba en forma de comparació amb els entrenadors més recents que ha tingut el primer equip masculí de futbol. Koeman ha tingut una ràtio de victòries d’un 62,96%, cosa que resulta un registre pitjor que el que van aconseguir noms tan discutits com Quique Setién, el Tata Martino o Ernesto Valverde.

A més a més, tampoc no és gens esperançadora la gran quantitat de partits que ha perdut. De 54 duels que ha dirigit, 11 han acabat amb derrota. Això suposa un 20,3% del total, convertint-se així en l’entrenador amb més derrotes per partit de la història recent del club. L’únic que s’hi acosta és Quique Setién, però tècnics com Valverde, Martino o Frank Rijkaard tenen unes dades de partits perduts molt més decents.

Més informació

Comentaris

    odisea Maig 25, 2021 4:26 pm
    Cagada tras cagada,con perdon,asi perdimos una liga sin importancia ,pero es lo que hay.

Nou comentari