Món Esport
Tebas guanya una batalla de la guerra contra Laporta i Florentino

El jutjat de primera instància número quinze de Madrid ha notificat una interlocutòria en la qual desestima prendre mesures cautelars contra els acords de LaLiga i el fons CVC per la posada en marxa del projecte LaLiga Impulso. El recurs contra l’acord de LaLiga del passat 10 de desembre va ser presentat pel Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid i l’Athletic Club, contraris al citat acord. D’aquesta manera, Javier Tebas, president de LaLiga, se surt amb la seva i guanya una batalla de la guerra particular que lliura contra Joan Laporta, president del Barça, i Florentino Pérez, president del Madrid, des de la presentació del projecte de la Superlliga.

Què és LaLiga Impulso?

El projecte de LaLiga Impulso es va fer efectiu al desembre, quan LaLiga i els fons CVC van signar un acord aprovat en l’Assemblea General amb 37 dels 42 clubs de Primera i Segona Divisió votant a favor. Suposa, segons van informar aleshores, un projecte estratègic que pretén impulsar el creixement global de LaLiga i dels seus clubs. És, cal recordar, l’acord sota el qual el Barça podria haver ampliat el marge salarial per renovar Leo Messi, però Laporta va decidir desestimar-lo perquè, segons les seves paraules, “hipotecava els drets televisius del club durant cinquanta anys”.

La polèmica sobre Ferran Reverter, Florentino Pérez i CVC

Cal recordar que Tebas ha apuntat en diverses ocasions que el culpable darrere d’aquesta decisió de Laporta va ser el fins ara director executiu del club, Ferran Reverter. Segons Tebas, el president blaugrana estava “encantat” amb aquest acord amb CVC en primera instància, però va canviar el seu punt de vista a última hora. Ara bé, cal tenir en compte que això és l’opinió de Javier Tebas. D’altra banda, el president de LaLiga també ha afirmat més d’una vegada que Reverter era un talp de Florentino Pérez infiltrat al Futbol Club Barcelona i que d’aquesta manera controlava algunes de les decisions de Laporta. En qualsevol cas, Reverter va dimitir ara fa unes setmanes i no hi haurà un nou CEO al Barça, ja que Laporta considera que ell mateix pot assumir aquestes funcions.



Més notícies
Laporta i Guardiola, en arxiu | EFE
Guardiola explica la gran diferència entre Laporta i Sandro Rosell
Notícia: Guardiola explica la gran diferència entre Laporta i Sandro Rosell
Comparteix
El tècnic català ha elogiat el seu amic i ha llançat un dard enverinat a l'expresident
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas compara la Superlliga amb la invasió de Rússia a Ucraïna
Notícia: Tebas compara la Superlliga amb la invasió de Rússia a Ucraïna
Comparteix
El president de LaLiga ha assegurat que els fundadors d'aquest projecte "menteixen més que Putin"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa