Món Esport
Guardiola explica la gran diferència entre Laporta i Sandro Rosell

Pep Guardiola, entrenador català del Manchester City, ha parlat amb els mitjans de comunicació anglesos en roda de premsa i en una de les seves declaracions ha fet una referència a la seva etapa a la banqueta del Futbol Club Barcelona que pot resultar molt interessant per als culers. El tècnic de Santpedor ha reflexionat sobre les claus de l’èxit d’un equip de futbol després que li hagin preguntat sobre aquest fet, ara que el seu conjunt lidera la Premier League amb força claredat. Ha estat aleshores quan ha apuntat a un aspecte que afecta el barcelonisme.

Les paraules de Pep Guardiola

Guardiola ha afirmat que la primera clau de l’èxit és “la jerarquia als despatxos i al club” i ha dit el següent: “Tothom ha de saber que treballa plegat. Això ho vaig tenir al Barça amb Laporta, al Bayern i al City”. Aquesta referència concreta a “al Barça amb Laporta” no és una qüestió menor. El tècnic de Santpedor ha volgut recalcar que, des del seu punt de vista, el club blaugrana només va funcionar correctament quan ell era a la banqueta i Laporta a la presidència. Per tant, ha deixat entreveure, o directament ha insinuat, que posteriorment, amb Sandro Rosell, el Barça va perdre la unitat. De fet, la falta de suport per part de la junta directiva a partir de les eleccions de 2010 va ser el motiu principal pel qual Guardiola va marxar del club.

Més enllà d’això, la continuació de la reflexió del tècnic del Manchester City també és interessant, ja que deixa molt clar que amb bones intencions no n’hi ha prou. “El segon més important són els diners”, ha assegurat, “sense diners, no hi ha bons jugadors i sense bons jugadors, no hi ha títols”. D’aquesta manera, Guardiola tampoc no ha volgut ser un hipòcrita i ha reconegut que la situació econòmica d’un club també és bàsica per entendre el seu èxit. Al City ha trobat una confluència perfecta entre la part de “treballar plegats”, ja que rep tot el suport de l’entitat anglesa, a la vegada que compta amb pràcticament tots els diners que vol per fer els fitxatges que desitgi.Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press

Guardiola explica les seves intencions amb Haaland

Notícia: Guardiola explica les seves intencions amb Haaland
Comparteix
El tècnic del Manchester City ha assegurat que "necessitem un davanter centre"
Notícia: Guardiola explica les seves intencions amb Haaland - Mobile
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press

Un dels millors entrenadors d’Europa se’n riu de Guardiola a les xarxes

Notícia: Un dels millors entrenadors d’Europa se’n riu de Guardiola a les xarxes
Comparteix
Ho ha fet arran unes declaracions del català en la roda de premsa posterior al Manchester City-Tottenham
Notícia: Un dels millors entrenadors d’Europa se’n riu de Guardiola a les xarxes - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa