Món Esport
Un dels millors entrenadors d’Europa se’n riu de Guardiola a les xarxes
  • CA

El Tottenham Hotspur de l’entrenador italià Antonio Conte va imposar-se contra tot pronòstic al Manchester City de Pep Guardiola en la darrera jornada de Premier League. Ho va fer a l’Etihad Stadium mancunià, i per 2-3. Dejan Kulusevski va avançar els londinencs al marcador ràpid, Ilkay Gundogan va empatar, en la segona meitat Harry Kane va retornar el Tottenham al camí de la victòria i Riyad Mahrez va empatar de penal, a les acaballes del partit. Però el mateix Harry Kane va fer la definitiva estocada per involucrar així el seu equip en la lluita per places europees a la classificació, i per assestar la primera derrota citizen des de finals del mes d’octubre.

En la roda de premsa posterior al matx, Guardiola va lamentar que “han jugat de la manera que esperava que juguessin. Han creat molt espai per córrer al contraatac, però en general ens les hem arreglat bé i hem jugat un bon partit”. Això ha fet esclatar, amb una dosi d’ironia, l’entrenador que tenia al davant i l’equip del qual en parlava Guardiola.

I és que Antonio Conte ha publicat a les seves xarxes socials un vídeo del tercer i definitiu gol dels Spurs, per contradir la versió de Guardiola que els londinencs van jugar al contraatac. I l’ha acompanyat amb un text al qual pregunta, irònicament, “Contracops?”, i es respon a ell mateix expressant que “Potser, no…”. Només un dels tres gols del Tottenham -el primer- va arribar al contraatac. Malgrat això, Guardiola semblava referir-se no només als gols, sinó al joc en conjunt de l’equip que entrena Antonio Conte.

El Manchester City havia enllaçat quinze victòries consecutives a la lliga domèstica fins l’ensopegada d’aquest passat cap de setmana. Això va catapultar els sky blues a liderar la Premier amb un coixí de sis punts sobre el també quasi imparable Liverpool de Jürgen Klopp. Això sí, els reds tenen un partit pendent i podrien convertir la diferència en només tres punts. Falten encara dotze jornades perquè acabi el torneig i, amb el Chelsea a 13 punts però també un partit menys, tot indica a que el Manchester City i el Liverpool tornaran a lluitar pel trofeu.



Més notícies
Laporta i Guardiola, en arxiu | EFE
Guardiola entra en escena per fer la guitza a Laporta
Notícia: Guardiola entra en escena per fer la guitza a Laporta
Comparteix
El Manchester City hauria fet una oferta molt atractiva per a Erling Haaland
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola dóna una lliçó als qui sempre el critiquen
Notícia: Guardiola dóna una lliçó als qui sempre el critiquen
Comparteix
L'entrenador català recorda la dificultat i la impredictibilitat del futbol, i lamenta l'excessiu judici que rebia al Barça i actualment

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a febrer 24, 2022 | 13:42
    ton c. febrer 24, 2022 | 13:42
    No se'n riu el deixa en evidència pel que va dir Que li teniu mania al Guardiola?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa