Món Esport
Guardiola entra en escena per fer la guitza a Laporta

El Manchester City, dirigit pel tècnic català Pep Guardiola, hauria fet una oferta de fins a vuitanta milions d’euros pel fitxatge del davanter noruec del Borussia Dortmund Erling Braut Haaland, segons informa el portal especialitzat Football Insider. D’aquesta manera, el club anglès hauria pres la iniciativa per incorporar un dels jugadors més desitjats per tots els equips europeus i hauria estat una petició del mateix tècnic de Santpedor. Tenint en compte que el davanter francès Kylian Mbappé ja ho té pràcticament fet amb el Reial Madrid, Haaland és el segon en discòrdia i una de les perles més brillants d’Europa que podria abandonar el seu actual conjunt durant el pròxim estiu.

De fet, entre els equips que estan més ben situats per fitxar Haaland es troba el de la vida del mateix Guardiola, el Futbol Club Barcelona. L’entitat blaugrana, amb el desig irrefrenable del president Joan Laporta per bandera, intentarà incorporar el davanter noruec en la pròxima finestra de traspassos. La bona relació del màxim dirigent del club amb Mino Raiola, representant de Haaland, pot ser un dels punts que jugui a favor del Barça. A més a més, la premsa alemanya assegura que el jugador vol viure en un país de clima càlid, com podria ser Catalunya, així que Barcelona podria ser un destí ideal per a ell.

Ara bé, el gran inconvenient que tindrà el Barça en tot aquest assumpte és la situació econòmica del club. Malgrat que l’estat financer de l’entitat culer ha millorat des del retorn de Laporta a la presidència, no es pot dir que estiguin per tirar coets. Per tant, que el Manchester City s’avanci gairebé mig any abans de l’obertura del mercat de fitxatges d’estiu amb una oferta de vuitanta milions d’euros, no presagia res bo per al Barça. Fets com l’acord amb Spotify haurien de donar una empenta econòmica transcendental al club, però caldrà veure si a l’hora de la veritat serà suficient per lluitar amb un monstre finançat amb diners de Qatar com és el Manchester City. Si la petició de Guardiola és ferma, podria prendre Haaland al seu bon amic Joan Laporta.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola dóna una lliçó als qui sempre el critiquen
Notícia: Guardiola dóna una lliçó als qui sempre el critiquen
Comparteix
L'entrenador català recorda la dificultat i la impredictibilitat del futbol, i lamenta l'excessiu judici que rebia al Barça i actualment
Memphis Depay, jugador del Barça | FC Barcelona
El Nàpols activa una tàctica per desconcentrar el Barça
Notícia: El Nàpols activa una tàctica per desconcentrar el Barça
Comparteix
El rival dels blaugranes a l'Europa League s'interessa per Memphis Depay tot just en la vigília de l'eliminatòria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa