Món Esport
El Nàpols activa una tàctica per desconcentrar el Barça

Les secretaries tècniques dels grans i no tan grans equips europeus ja albiren la temporada vinent. En aquest sentit, hi ha futbolistes que no hi compten, futbolistes als quals volen renovar, futbolistes que volen mantenir en plantilla i possibles fitxatges. Si el Futbol Club Barcelona a hores d’ara no compta, a través de Xavi Hernández, amb Memphis Depay a partir de la propera tardor, hi ha un gran conjunt que estaria molt interessat en fer-se amb els serveis del davanter. És el Nàpols, precisament el rival dels blaugranes en l’eliminatòria de play-off de l’Europa League.

Així ho ha informat el portal italià especialitzat en fitxatges Calciomercato. Segons aquest, el club napolità s’ha fixat en Memphis per suplir un dels seus grans davanters del present i de la història. L’italià Lorenzo Insigne enfila al final de l’actual temporada cap a la MLS estatunidenca. I ho ha fet en la vigília del transcendental partit al Camp Nou.

L’acord entre catalans i napolitans seria factible, donats els plans de futur de Xavi. A les incorporacions que ha fet el club recentment dels davanters Ferran Torres, Adama Traoré i Pierre-Emerick Aubameyang, i als també blaugranes Ansu Fati, el club, si bé també podria desfer-se de Martin Braithwaite, Luuk de Jong i deixar de comptar amb els serveis d’Ousmane Dembélé, pretén sumar un killer de l’envergadura d’Erling Haaland. Per tant, Memphis Depay ja no tindria lloc a Can Barça.

Tot quedaria en mans de Memphis. El futbolista, que acaba de complir 28 anys, actualment té un sou poc assumible pel Nàpols, segons Calciomercato. Per tant, perquè l’operació fluctués, hauria de rebaixar-se el sou. Si bé per nom i per història el club azzurri és inferior al Barça, aquest traspàs el seguiria permetent jugar en una gran Lliga i, molt probablement, tenint en compte que els entrenats per Luciano Spalletti són tercers, disputar la Champions League. I, com que acaba contracte l’any 2023, aquest moviment probablement faria que el Barça percebés uns diners.

Memphis Depay va arribar l’estiu passat provinent de l’Olympique de Lió, i com a petició de Ronald Koeman. Des de llavors, ha disputat 23 partits, ha marcat 8 gols i ha fet dues assistències. Però des de la desfeta a Munic per 3-0, només n’ha jugat dos (la visita al Granada i el clàssic de Supercopa), perdent-se nou per lesió i un per decisió tècnica.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del PSG | Paris Saint Germain
Sergio Ramos torna a decebre el PSG abans del partit contra el Madrid
Notícia: Sergio Ramos torna a decebre el PSG abans del partit contra el Madrid
Comparteix
El central espanyol continua lesionat i es perdrà l'anada de l'eliminatòria entre el PSG i l'equip blanc
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Pochettino explica quina és la seva arma per guanyar el Madrid
Notícia: Pochettino explica quina és la seva arma per guanyar el Madrid
Comparteix
El tècnic del PSG confia en el "talent" i l'"experiència" del seu jugador franquícia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa