Món Esport
Pochettino explica quina és la seva arma per guanyar el Madrid

Mauricio Pochettino ja compta les hores per poder degustar el plat estrella de l’anada dels vuitens de final de la Champions League. L’entrenador del Paris Saint-Germain està ultimant els darrers detalls de la preparació d’un partit ja sense marge d’error. Equip i entrenador ho saben a la perfecció. Davant tenen la bèstia de la competició. Un Reial Madrid imperfecte, però sempre perillós. Pochettino n’és conscient, i per això confia en la seva gran arma i argument per obtenir un bon resultat de cara a la tornada.

Es tracta, com no, del millor futbolista de l’època. De Lionel Messi. En roda de premsa, el tècnic argentí ha explicat que “a Messi el veig bé, amb ganes. En partits decisius, el seu talent i la seva experiència tenen un paper important, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, pel que pot aportar als seus companys”. No és cap secret. El Madrid és una de les víctimes preferides de Messi. El set vegades Pilota d’Or els ha marcat 26 gols en 45 partits. Això significa que ha anotat més d’un cada dos partits contra els blancs.

Tot i això, Pochettino respecta el seu rival, ja que és “un dels més grans del món”. I és que “les 13 Copes d’Europa parlen no només d’un cos tècnic o de determinats jugadors, sinó que són una demostració del poder que té el club com a entitat”. Per a Poche, doncs, “no hi ha favorit. Això podria ser una final de Champions, per noms i per jugadors. El PSG porta més de 50 anys volent guanyar aquest títol, nosaltres som els aspirants.”

A l’igual que Messi, encara que en moltíssimes menys ocasions, Pochettino ja ha derrotat el Reial Madrid. Va fer-ho en la fase de grups de la temporada 2017/2018, en les ordres del Tottenham. Preguntat per això, l’entrenador ha recordat que “això va ser a Wembley, i ara som al PSG. Hem començat a construir aquest equip el passat estiu. És important crear les connexions adequades. Hi ha jugadors que es coneixen, és clar , però són contextos diferents. Si veus el Reial Madrid, potser no estan bé a la Lliga, a la Copa… però a la Champions competeixen i acaben guanyant”.

Llavors, què han de fer Messi, Kylian Mbappé, Marco Verratti i companyia per passar als quarts de final? “Tenir les idees clares, no fer passos enrere. Hem d’estar convençuts que estem en el camí correcte per competir. Hem d’estar convençuts que tenim el talent”.



Més notícies
Leo Messi, durant el seu debut amb el Barça | FC Barcelona
La història de com Messi va estar a punt de deixar el Barça pel Madrid
Notícia: La història de com Messi va estar a punt de deixar el Barça pel Madrid
Comparteix
Javier Pérez Farguell es va negar a fer una oferta extraordinària a l'argentí quan tenia catorze anys
Ronald Araujo, durant un entrenament | Europa Press
Ja es coneix el temps de baixa d’Araujo
Notícia: Ja es coneix el temps de baixa d’Araujo
Comparteix
El central uruguaià pateix una sobrecàrrega muscular al soli de la cama esquerra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa