Món Esport
VÍDEO | Dani Alves viu un calvari per culpa de l’afició del seu propi equip
  • CA

El lateral dret brasiler Dani Alves ha estat una de les baixes del Futbol Club Barcelona durant aquest mercat de fitxatges. El passat mes de gener es va donar el seu retorn a l’entitat blaugrana després d’haver-hi jugat entre 2008 i 2016, però només hi va ser fins a juny, ja que el seu rendiment no va convèncer prou l’entrenador, Xavi Hernández, i el seu staff per renovar-lo. Malgrat que va tenir algunes bones actuacions, la seva edat es va notar a l’hora de reaccionar amb velocitat en algunes accions defensives i va quedar demostrat que ja no tenia el nivell requerit per ser lateral del Barça.

És per això que Alves ha hagut de buscar un nou equip i finalment ha anat a parar al Pumas mexicà. El futbolista de trenta-nou anys vol disputar el Mundial de Qatar amb la selecció brasilera i necessita un lloc on jugar fins aleshores. De tota manera, cada cop es complica més la seva convocatòria amb la canarinha, ja que està tenint molts problemes en el seu nou conjunt. El Pumas acumula quatre derrotes consecutives, en les quals ha encaixat fins a disset gols en contra, alguns dels quals són responsabilitat directa d’Alves per errades defensives. És cert que un dels partits va ser el Trofeu Joan Gamper contra el Barça, un equip molt superior, però els altres han estat duels de la lliga mexicana.

Dani Alves, jugador de Pumas | FC Barcelona
Dani Alves, durant el Gamper | FC Barcelona

L’afició del Pumas escridassa Dani Alves

Dani Alves va ser rebut com una autèntica estrella per l’afició del Pumas i va rebre tot l’afecte imaginable per part dels seus seguidors. Tanmateix, el seu pobre rendiment ha transformat tot aquest amor en odi i en el darrer partit ha viscut un autèntic infern al seu propi estadi. Els aficionats del Pumas han dedicat una escridassada monumental al seu futbolista, a qui no perdonen les seves errades, i la situació d’Alves comença a ser molt delicada. Si vol anar al Mundial, haurà de fer un canvi radical i començar a jugar d’una manera molt diferent. Ara mateix no compleix els requisits per ser lateral de la selecció brasilera, encara que sigui de forma simbòlica.



Més notícies
Dani Alves, jugador de Pumas | FC Barcelona
Del Gamper de Ronaldinho al Gamper de Dani Alves
Notícia: Del Gamper de Ronaldinho al Gamper de Dani Alves
Comparteix
El club, els jugadors i l'afició homenatgen la llegenda blaugrana en diverses ocasions al partit contra el Pumas
Jugadors del Barça celebrant un dels gols del club blaugrana | FC Barcelona
Lewandowski s’estrena com a golejador i el Barça s’exhibeix al Gamper (6-0)
Notícia: Lewandowski s’estrena com a golejador i el Barça s’exhibeix al Gamper (6-0)
Comparteix
El Barça goleja el Pumas mexicà en el Trofeu Joan Gamper i Robert Lewandowski marca el seu primer gol amb la samarreta blaugrana
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves critica la gestió del Barça amb les seves llegendes
Notícia: Dani Alves critica la gestió del Barça amb les seves llegendes
Comparteix
El brasiler, a més, fa un diagnòstic de la situació actual de la xavineta i exposa les seves mancances
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
El comiat de Dani Alves i la reacció de Xavi
Notícia: El comiat de Dani Alves i la reacció de Xavi
Comparteix
El Barça ha decidit no renovar el brasiler, i aquest haurà de buscar un nou destí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa