Món Esport
Dani Alves critica la gestió del Barça amb les seves llegendes

Dani Alves, exjugador del Futbol Club Barcelona, ha criticat la gestió de l’entitat blaugrana en la seva segona sortida de la mateixa i amb altres llegendes seves. En una entrevista amb el mitjà britànic The Guardian, el brasiler ha reconegut que “no he marxat trist”, si bé no li ha agradat la manera en la qual s’ha forjat l’adéu de l’equip entrenat per Xavi Hernández.

No me n’he anat trist. Al contrari, me n’he anat content per haver tornat al Barça. Vaig somiar durant cinc anys viure aquest segon moment. L’únic que no m’ha agradat ha sigut com s’ha gestionat la meva sortida“, ha admès, exactament, el futbolista més llorejat de la història. A continuació, ha anat més enllà en la seva crítica.

“Des que vaig arribar-hi, vaig deixar molt clar que ja no era un jugador de 20 anys i que volia que les coses es fessin de cara, sense amagar-les. Però al Barça no li importen les persones que han fet història per al club. Com a culer, m’agradaria que el Barça fes les coses d’una altra manera. No parlo de mi, perquè la meva situació era un altre escenari. Estic eternament agraït a Xavi i al president per la segona oportunitat”, ha afegit. Una crítica, doncs, constructiva, des del seu cor, i alhora imponent. No ha detallat a quin cas es refereix, si bé ha deixat patent el seu malestar.

Dani Alves i les mancances de l’actual Barça

D’altra banda, Alves, com a bon culer i veu autoritzada, s’ha referit a l’actualitat de la xavineta. I ho ha fet amb dues cares. En primer lloc, amb una optimista, tot assegurant que en la seva tornada al club “hi vaig trobar un grup ple de gent jove amb idees increïbles al camp”. Però, a la vegada, ha emprat una cara realista: “L’equip necessita millorar la feina fora del camp. La mentalitat és totalment oposada a allò que vam construir fa uns anys. Tot el que passa al camp és un reflex del que passa fora”. A més, en aquest sentit, n’ha fet un diagnòstic: “El futbol s’ha equilibrat molt, és un joc col·lectiu… I això ha quedat fora del club”.

El futur del lateral brasiler, amb el Mundial a l’horitzó

El brasiler està immers en la cerca d’un nou equip que pertanyi a l’elit. I és que vol arribar en la millor forma possible al Mundial de futbol masculí que se celebrarà enguany a Qatar. En aquest sentit, avui està “a l’atur, però han sorgit coses interessants. Estic estudiant ofertes que reuneixin un alt nivell de competitivitat. Això és futbol. Has d’ajuntar-te amb gent que persegueixi el mateix objectiu, que vulgui competir, guanyar. M’agrada guanyar. Vull anar a algun lloc on pugui guanyar”.

La cita mundialista de la tardor vinent esdevé clau en la carrera del de Juazeiro. I és que la Copa del Món és el darrer cromo que manca en la seva col·lecció de trofeus. Ho ha guanyat quasi tot, per a convertir-se en el jugador amb més títols de la història. Tant als clubs als quals ha estat (Bahia, Sevilla, Barça, Juventus, Paris Saint-Germain i Bahia) com amb la selecció del Brasil. Amb aquesta ha aixecat els trofeus de Copa Amèrica de 2007 i 2019. Per tant, si aixequés la copa del Mundial arrodoniria una carrera sensacional.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Barça ja té rivals per fitxar Lewandowski i busca un acord amb el Bayern
Notícia: El Barça ja té rivals per fitxar Lewandowski i busca un acord amb el Bayern
Comparteix
El Bayern demana 60 milions per Lewandowski i rep l'interès del Chelsea i el PSG
Andreas Christensen i Franck Kessié, jugadors del FC Barcelona | FC Barcelona
Els nous jugadors del Barça ja coneixen la història del club
Notícia: Els nous jugadors del Barça ja coneixen la història del club
Comparteix
Franck Kessié i Andreas Christensen han visitat el museu del Barça
Clément Lenglet, jugador del Tottenham | Tottenham Hotspur
Lenglet marxa cedit del Barça
Notícia: Lenglet marxa cedit del Barça
Comparteix
El defensa jugarà aquesta temporada al Tottenham Hotspur de la Premier League
Ronald Koeman, exentrenador del FC Barcelona | Europa Press
Koeman defensa les postures de dos jugadors que podrien marxar del Barça
Notícia: Koeman defensa les postures de dos jugadors que podrien marxar del Barça
Comparteix
Koeman esmenta que De Jong es vol quedar i defensa Memphis després del seu primer any amb el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa