Món Esport
Quants títols ha guanyat Cristiano Ronaldo?

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo és el desè jugador de la història del futbol que més títols ha guanyat. Amb un total de trenta-quatre trofeus, el davanter de Madeira només es veu superat per altres jugadors llegendaris, com Andrés Iniesta, Leo Messi o Dani Alves, que és qui més en té. Una de les grandeses de CR7 és que ha aconseguit aixecar copes amb molts equips diferents. Des que va aterrar al futbol professional a l’Sporting de Portugal, ha guanyat títols en tots els clubs on ha participat i també amb la seva selecció. Aquest és el desglossament:

El primer títol de Cristiano Ronaldo, amb l’Sporting de Portugal

Malgrat que només va ser una temporada a l’Sporting de Portugal, ja va tastar l’èxit d’aixecar un trofeu per primera vegada, la Supercopa de Portugal. Això sí, era a principis de curs i no només no va ser titular, sinó que no va disputar ni un minut, ja que no va entrar ni de suplent. Aquella temporada, però, saltaria a la fama i ja el fitxaria el Manchester United.

Manchester United

Entre el 2003 i el 2009 va iniciar una etapa brillant a Manchester, on va guanyar fins a deu títols. Bàsicament, ho va guanyar tot. Va arribar a la glòria per primer cop amb la UEFA Champions League de 2008, però també va aconseguir tres Premier Leagues i diverses copes del futbol anglès. Com a membre dels red devils també rebria les primeres distincions individuals, entre les quals destaca per sobre de totes les altres la Pilota d’Or de 2008.

Reial Madrid

Sense cap mena de dubte, la seva època més exitosa pel que fa a trofeus és la del Reial Madrid, on en va sumar fins a setze. No va tenir tant èxit a les competicions domèstiques, ja que es va trobar amb un Barça dominant, però va rendir Europa als seus peus entre 2014 i 2018 amb quatre Champions. A més a més, també va assolir la gran majoria de Pilotes d’Or, amb un total de quatre que se sumen a la que va guanyar amb el Manchester United.

Juventus de Torí

Malgrat que els seus registres golejadors a la Juventus van continuar sent òptims, no va poder guanyar cap títol europeu, cosa que era el seu gran objectiu i el del club. D’altra banda, sí que va aixecar fins a cinc trofeus locals, entre els quals destaquen tres Series A, durant les tres temporades que va jugar a Itàlia. Posteriorment ja tornaria al Manchester United, iniciant una nova etapa on encara no ha guanyat cap títol.

Selecció portuguesa

Cal tenir en compte que la seva selecció no es pot considerar una potència europea o mundial, però tot i això ha aixecat dos trofeus continentals amb Portugal. Destaca sobretot l’Eurocopa de 2016, on va ser capaç de liderar el seu equip a la glòria. A la final, malgrat que va haver-se de retirar lesionat, la seva selecció va derrotar la totpoderosa França. A més a més, també va aixecar la UEFA Nations League de l’any 2019. El seu gran objectiu, però, és aconseguir un Mundial i ja només li queda una oportunitat: la de la Copa del Món de Qatar que es disputarà a partir del mes de novembre de 2022.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, amb quatre dels seus fills i Georgina | @cristiano
Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Notícia: Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Comparteix
El futbolista portuguès ha comunicat recentment el naixement de la seva cinquena filla i la mort del seu bessó
Cristiano Ronaldo, amb el seu fill | @cristiano
VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Notícia: VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Comparteix
Cristiano Ronaldo Jr. ha celebrat un gol al MIC de la mateixa manera que ho fa el seu pare
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano
Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Notícia: Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista portuguès i Georgina Rodríguez han comunicat la mort d'un dels seus bessons nounats
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
VÍDEO | L’emotiu homenatge d’Anfield a Cristiano per la mort del seu fill
Notícia: VÍDEO | L’emotiu homenatge d’Anfield a Cristiano per la mort del seu fill
Comparteix
L'estadi del Liverpool ha entonat el mític 'You'll never walk alone' en memòria del fill perdut per Cristiano i Georgina Rodríguez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa