Món Esport
VÍDEO | L’emotiu homenatge d’Anfield a Cristiano per la mort del seu fill

Cristiano Ronaldo ha comunicat recentment el naixement de la seva cinquena filla, la segona que té amb la seva actual parella, Georgina Rodríguez, però també la mort del seu germà bessó, que no ha pogut superar el part. Això ha provocat que el davanter portuguès es perdi el darrer partit del seu equip, el Manchester United, que ha caigut derrotat a Anfield, l’estadi del Liverpool, que actualment és un dels conjunts més en forma del món. Malgrat que es tractava d’un enfrontament vital per a les possibilitats dels red devils de classificar-se per a la UEFA Champions League de la temporada vinent, Cristiano no ha entrat ni a la convocatòria, no ha viatjat a Liverpool i s’ha quedat al costat de la seva família per superar aquest moment tan complicat.

Anfield recorda el fill de Cristiano Ronaldo

De forma gairebé improvisada, ja que només s’havia comentat aquesta possibilitat a través de les xarxes socials, al minut set, en honor al mític dorsal de CR7, Anfield ha esclatat en un aplaudiment conjunt en memòria del fill que han perdut Cristiano i Georgina. A aquest homenatge fins i tot s’hi han sumat els tècnics del Liverpool, incloent-hi l’entrenador Jürgen Klopp, i els mateixos jugadors. A més a més, l’estadi també ha cantat a cappella el llegendari You’ll never walk alone, l’himne que els afeccionats del Liverpool entonen abans de l’inici de cada partit i que en aquesta ocasió han volgut dedicar de forma extraordinària a Cristiano Ronaldo.

Manchester United i Liverpool, els dos equips històrics de la Premier League

El Liverpool és considerat el gran rival històric del Manchester United. Tots dos són els conjunts anglesos amb més Premier Leagues, els primers en tenen dinou i els segons vint, i si els de Jürgen Klopp aconsegueixen guanyar el duel contra el Manchester City de Pep Guardiola aquesta temporada, igualaran el rècord dels red devils, que amb tretze lligues entre els anys noranta i els dos mil semblava que anaven encaminats a l’hegemonia, però ara no aixequen cap Premier des de 2013. És per això que aquest homenatge ha estat encara més especial.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, amb quatre dels seus fills i Georgina | @cristiano
Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Notícia: Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Comparteix
El futbolista portuguès ha comunicat recentment el naixement de la seva cinquena filla i la mort del seu bessó
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano
Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Notícia: Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista portuguès i Georgina Rodríguez han comunicat la mort d'un dels seus bessons nounats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa