Món Esport
La decisió de Simeone que ha suposat un drama per a un dels seus jugadors

Diego Pablo Simeone, més conegut com el Cholo, ha protagonitzat una de les imatges més lamentables de la jornada. En la derrota al Camp Nou contra el Futbol Club Barcelona per 4-2, el Cholo va obligar el lateral dret Daniel Wass a continuar jugant quan acabava de rebre una entrada de Ferran Torres que el va deixar estès sobre el terreny de joc amb clares mostres de dolor. De fet, el mateix Simeone va aixecar de terra Wass quan els metges encara l’estaven atenent i el va forçar a jugar els darrers minuts del partit sota aquest patiment i això que només quedaven cinc minuts i el seu equip perdia clarament. Cada vegada que tocava una pilota, el danès feia ganyotes de dolor, i quan es va xiular el final del duel, es va deixar caure sobre la gespa, visiblement afectat.

Ara, l’Atlètic de Madrid ha comunicat que Daniel Wass pateix un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret, una lesió que el mantindrà fora dels terrenys de joc durant uns dos mesos. Aquest era el seu partit de debut com a jugador matalasser, ja que tot just ha arribat traspassat del València durant aquest mercat de fitxatges d’hivern per 2,7 milions d’euros. No és cap bogeria pensar que la seva lesió s’ha agreujat a causa de la decisió de Simeone, ja que els esquinços en lligaments es poden intensificar si aquella part del cos continua en moviment després del cop.

D’aquesta manera, Wass pot culpar directament el seu nou entrenador de la seva lesió. A més a més, es tracta d’un jugador fort i que no és propens a lesionar-se, ja que en els quatre anys que ha jugat al València, no ha estat gairebé mai de baixa per problemes físics. Simeone està signant la que probablement és la seva pitjor temporada al capdavant de l’Atlètic de Madrid. Malgrat que és el vigent campió del títol de Lliga i que aquest estiu s’ha reforçat amb fitxatges de moltíssim nivell, com el mateix Antoine Griezmann, no està sent capaç de trobar el camí de la victòria i els matalassers es troben fora de la zona Champions després de la derrota contra el Barça al Camp Nou.



Més notícies
Els jugadors del Barça, durant el partit contra l'Atlètic | Europa Press
El gran assenyalat de la victòria del Barça contra l’Atlètic
Notícia: El gran assenyalat de la victòria del Barça contra l’Atlètic
Comparteix
A diferència d'altres partits, els jugadors han estat brillants i l'àrbitre pèssim
Xavi Hernández, durant el Barça-Atlètic de Madrid | Europa Press
Xavi posa Simeone al seu lloc amb un pal descomunal
Notícia: Xavi posa Simeone al seu lloc amb un pal descomunal
Comparteix
L'entrenador del Barça, "molt content" amb el futbol del seu equip en la victòria davant l'Atlètic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa