Un Espanyol esperpèntic surt golejat i s’acosta a la zona de descens (5-1)

L’Espanyol ha fet un partit paupèrrim davant el Vila-real a l’Estadi de La Ceràmica. El conjunt blanc-i-blau ha perdut per 5-1 en un duel on encara ha pogut rebre algun gol més. Yéremi Pino ha estat l’autor de quatre dianes dels locals i Boulaye Dia d’una altra, mentre que Keidi Bare ha maquillat el marcador. L’equip de Vicente Moreno està ara a vuit punts de la zona de descens, una distància que podria reduir depenent del resultat de la resta de partits de la jornada de la Lliga Santander.

Tres gols encaixats en 45 minuts

El Vila-real ha sentenciat el matx a la primera meitat. Yéremi Pino ha obert el marcador al minut 14 amb una rematada de cap aprofitant una centrada d’Estupiñán i una badada defensiva de Cabrera. Poc després, el mateix davanter ha fet la seva segona diana del partit després d’un servei de cantonada. Capoue ha controlat la pilota i li ha servit la pilota a Pino perquè superés de nou Diego López. Abans del descans, Pedrosa ha perdut la pilota al balcó de l’àrea perica. Capoue ha rebut l’esfèric en posició de llançament i ha provat un xut que ha refusat el porter visitant. Però Yéremi Pino ha caçat el rebot per tal de fer pujar el 3-0 al marcador.

El segon temps ha mantingut la inèrcia del primer i el Vila-real ha fet el quart gol només començar. Yéremi Pino ha rebut la pilota tot sol davant Diego López i ha superat el porter amb una gran definició. Keidi Bare ha maquillat el marcador de forma temporal durant uns minuts amb un tir potent després de caçar una pilota refusada per Rulli. No obstant això, l’equip local ha tornat a augmentar la diferència al marcador al minut 86. Boulaye Dia ha protagonitzat una conducció llarga i ha batut Diego López amb un xut ben col·locat. Alguns dels 2.500 aficionats de l’Espanyol que s’han desplaçat a Vila-real han deixat palesa la seva frustració als últims compassos del partit i han demanat la dimissió de Vicente Moreno com a tècnic.