Món Esport
Quan i on veure el Barça – Athletic Club

El Barça es juga davant l’Athetic Club la possibilitat de tornar a situar-se entre les quatre primeres posicions, que donen accés a la Champions League. Ara mateix, el quart classificat és l’Atlètic de Madrid, que té tres punts més que el conjunt blaugrana després d’haver guanyat el Celta per 2-0 en la present jornada de la Lliga Santander. No obstant això, cal tenir en compte que el conjunt madrileny ha disputat dos partits més que els catalans fins al moment.

La convocatòria de Xavi Hernández per al partit contra l’Athletic Club compta amb tres novetats. És el cas de Clément Lenglet i Memphis Depay, que acaben de recuperar-se de les seves respectives lesions. A més, Dani Alves torna a estar disponible un cop ja ha complert els dos partits de sanció que va rebre després d’haver estat expulsat al duel contra l’Atlètic de Madrid. Els únics dos jugadors del filial que han entrat en la llista del tècnic blaugrana són Gavi Páez i el porter Arnau Tenas.

L’Athletic Club no ha tingut gens d’èxit en les seves darreres visites al Camp Nou. De fet, els bascos no guanyen al camp del Barça des de la temporada 2001/02, quan es van imposar per 1-2. Tot i això, l’equip blaugrana encara no ha estat capaç de superar l’Athletic Club durant aquest curs. Ambdós equips van empatar a un gol en la primera volta de la Lliga a San Mamés. A més, el conjunt de Marcelino García Toral va eliminar els culers de la Copa del Rei en imposar-se per 3-2 a Bilbao.

Quan i on veure el duel entre bascos i blaugranes

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i l’Athletic Club, corresponent a la jornada 26 de la Lliga Santander, es disputarà avui diumenge 27 de febrer al Camp Nou a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta fa un pas molt important pel fitxatge de Haaland
Notícia: Laporta fa un pas molt important pel fitxatge de Haaland
Comparteix
El president blaugrana hauria viatjat a Mònaco per reunir-se amb Mino Raiola
Christian Eriksen debuta amb el Brentford | Europa Press
VÍDEO | Eriksen torna a jugar vuit mesos després d’esquivar la mort
Notícia: VÍDEO | Eriksen torna a jugar vuit mesos després d’esquivar la mort
Comparteix
El danès ha disputat 38 minuts amb el Brentford i ha estat rebut amb una gran ovació de la seva afició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa