L’Espanyol salva, de penal, un punt al darrer minut del partit (2-2)

L’Espanyol ha començat la temporada en un camp complicat com és el de Balaídos. I és que el Celta és un d’aquells rivals que mai posen les coses senzilles per cap equip. No obstant això, els blanc-i-blaus, que no comptaven amb Raúl de Tomás a la davantera després d’un estiu mogut entre el jugador i el club, han decidit intentar portar la batuta del partit des del joc per tal de buscar el primer gol del partit.

La crònica del Celta – Espanyol

La primera jornada de lliga per l’Espanyol ha començat amb bones sensacions pels seus aficionats. I és que, en menys de 10 minuts, Sergi Darder ha rebut una pilota que ha anat conduint fins a trobar un espai per tal de fer un dels seus potentíssims xuts des de fora de l’àrea que ha acabat impactant contra el pal. Semblava que l’Espanyol podia continuar manant en el joc, però el Celta ha anat creixent de mica en mica per començar a generar ocasions.

El Celta s’ha refet i ha marxat al descans per davant.

Després del primer ensurt que ha tingut el conjunt gallec, ha començat a refer-se i mantenir més la possessió dins del terreny de joc. I és que els de Vigo són un equip que pateix molt quan no disposa de la possessió del joc. És per aquest motiu que l’Espanyol ha intentat que el conjunt local tingués poca estona l’esfèric, ja que els de blau cel disposen d’un dels millors davanters de la lliga, Iago Aspas.

Precisament el davanter del Celta ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut al minut 45 per tal de fer el primer i únic gol de la primera part. Óscar Rodríguez rebia una pilota que, sense pensar-ho gaire, ha penjat a l’àrea per tal que Augusto Solari pentinés l’esfèric que recollia Iago Aspas, el qual ha controlat dins de l’àrea i, sense que hi hagués espai, ha rematat la pilota després que fes un bot sobre la gespa per tal de superar el porter de l’Espanyol, Benjamin Lecomte. L’Espanyol no ha tingut temps per reaccionar i ha marxat al descans per darrere en el marcador (1-0).

L’Espanyol ha rebut el segon del partit pocs minuts després de començar la segona part

El joc ha continuat amb un Celta que ha sortit amb més ganes sobre el terreny de joc que els pericos. I és que només Sergi Darder estava sent el jugador blanc-i-blau que ha intentat remuntar la situació. No obstant això, sobre el minut 60, Javi Galán ha fet una centrada des de la banda esquerra on ha trobat el cap del davanter portuguès Gonçalo Paciencia, que ha impulsat la pilota al fons de la porteria amb una rematada imparable per Lecomte (2-0).

Edu Expósito ha reduit la diferència

Quan semblava que el Celta tenia el partit controlat després de deixar estabornit l’Espanyol amb el segon gol dels locals, Edu Expósito, el darrer jugador que ha incorporat l’equip perico, ha recollit una pilota des de fora de l’àrea que no ha dubtat en rematar i marcar el primer gol de l’Espanyol en aquesta temporada. Els blanc-i-blaus han reduit la diferència a un únic gol i han generat cert neguit a Balaídos a només 18 minuts del final del temps reglamentari (2-1).

Un penal al darrer minut del partit salva el primer partit de la temporada

Semblava que l’Espanyol cauria en el seu debut a la lliga de la temporada 2022/23, però un penal d’Óscar Mingueza en el darrer minut del partit, ha provocat que l’equip blanc-i-blau rescati un punt d’or per evitar començar amb un mal sabor de boca aquesta temporada. I és que Joselu ha marcat el seu primer gol oficial amb la samarreta perica enganyant al porter del Celta (2-2). L’Espanyol haurà d’esperar al divendres 19 per disputar la segona jornada de lliga on rebrà al Rayo Vallecano.

Kevin de Bruyne en el segon gol del Manchester City contra el Bournemouth | Premier League
El City de Guardiola ja goleja i es posa líder de la Premier (4-0)
Notícia: El City de Guardiola ja goleja i es posa líder de la Premier (4-0)