Món Esport
El City de Guardiola ja goleja i es posa líder de la Premier (4-0)

Després que el Manchester City sumés els tres primers punts de la competició amb el debut d’un estel·lar Erling Haaland a la Premier League, els de Pep Guardiola han tornat a endur-se la victòria i, aquest cop, davant dels seus aficionats, els quals no havien pogut gaudir del nou davanter del Manchester City en un partit a l’Ethihad Stadium fins al dia d’avui. En aquesta ocasió el rival del City ha estat el Bournemouth, equip on des de fa una setmana en forma part Neto, l’exporter del Futbol Club Barcelona que s’ha quedat a la banqueta.

La crònica del Manchester City – Bournemouth

El jove davanter noruec ha necessitat pocs minuts per demostrar la seva ambició de fer gols i la qualitat que té el seu joc. I és que en només 18 minuts, Haaland ha rebut la pilota a pocs metres de l’àrea on ha vist la desmarcada del seu company d’equip, Gündogan, que ha controlat la passada del davanter per tal de quedar-se en una situació d’un contra un amb el porter i superar-lo per posar el primer gol del duel (1-0).

L’afició de l’equip que entrena Pep Guardiola no ha trigat a tornar-se a aixecar de les seves localitats de l’estadi. En aquesta ocasió, Kevin de Bruyne ha fet un xut amb la part exterior del peu després d’una bona conducció per part del belga, que ha marcat el segon gol de la tarda per tal d’engrescar al tècnic de Santpedor que ha mostrat un rostre de sorpresa quan ha vist l’execució del recurs que ha utilitzat el jugador del Manchester City (2-0).

És més, abans d’arribar al descans, De Bruyne ha tornat a fer de les seves amb una nova conducció amb la qual ha fixat els defenses i en el moment precís ha fet una passada amb la qual ha deixat sol a l’atacant Phill Foden. L’anglès només ha hagut de creuar la pilota amb un xut amb la cama esquerra que ha acabat al fons de la porteria que defensava Travers, porter del Bournemouth, que tot i que ha arribat a tocar la pilota no ha pogut desviar fent que el Manchester City marxés al descans amb un resultat de 3-0.

El City ha continuat manant sense donar oportunitats al Bournemouth

La segona part del partit no ha suposat cap mena de gir de guió, ja que el Manchester City ha continuat demostrant la seva superioritat, tot i que els de Pep Guardiola no han estat tan encertats com a la primera part del duel. Xuts des de fora de l’àrea per part de De Bruyne o Gündogan no han anat dirigits entre els tres pals i la defensa del Bournemouth s’ha tancat cada cop més per tal que Haaland no entrés tant en joc.

Bernardo Silva ha entrat durant la segona part

Per altra banda, el jugador que podria acabar fitxant pel Futbol Club Barcelona, Bernardo Silva, no ha sortit a l’onze inicial. I és que sembla que Guardiola no el posarà de titular fins que el seu futur quedi resolt després que el Barça s’interessés pel migcampista portuguès. El jugador ha jugat uns 30 minuts des de la seva sortida i ha connectat amb els seus companys per tal d’intentar generar espais.

El Manchester ha marcat el quart amb un gol en pròpia porteria

Després de diversos intents, el Manchester City ha aconseguit marcar el quart en una acció on Kevin de Bruyne feia una passada a Joao Cancelo que controlava la pilota dins de l’àrea i, sense que cap defensa l’apretés, ha fet una centrada que ha impactat a la bota d’un rival fent que l’esfèric acabés dins de la porteria per tal de posar el quart gol de la tarda (4-0). El Bournemouth no s’ha aproximat pràcticament a la porteria del Manchester City durant tot l’enfrontament.

El City suma la segona victòria de la temporada

Amb aquest triomf, el Manchester City es posa al capdavant de la classificació amb un total de sis punts. De moment, els de Pep Guardiola continuen demostrant una gran superioritat davant dels seus rivals després de la batacada contra el Liverpool de fa dues setmanes on els de Klopp es van endur la Community Shield després de superar per tres gols a un al Manchester City. El City jugarà el tercer partit de la Premier al camp del Newcastle, club que s’ha reforçat molt bé aquesta temporada.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi sorprèn deixant fora de la convocatòria a un jugador important
Notícia: Xavi sorprèn deixant fora de la convocatòria a un jugador important
Comparteix
Xavi deixa fora de la convocatòria l'únic lateral dret pur del Barça
Nico González, jugador del FC Barcelona | FC Barcelona
El Barça anuncia la renovació i cessió de Nico, que marxa al València
Notícia: El Barça anuncia la renovació i cessió de Nico, que marxa al València
Comparteix
Nico González renova fins al 2026 i marxa cedit al València de Gattuso
Jugadors del FC Barcelona durant el Gamper | Europa Press
Quan i on veure el primer partit de la temporada del Barça contra el Rayo
Notícia: Quan i on veure el primer partit de la temporada del Barça contra el Rayo
Comparteix
El Barça s'estrena contra el Rayo a la primera jornada de lliga
Rafa Yuste, vicepresident del Barça, amb Joan Laporta, president, Robert Lewandowski, jugador, Mateu Alemany, secretari de futbol, i Jordi Cruyff, director esportiu del mateix, abans de la roda de premsa corresponent a la presentació del polonès | Gabriel Izcovich
El Barça inscriu sis jugadors de set
Notícia: El Barça inscriu sis jugadors de set
Comparteix
Christensen, Kessié, Raphinha, Lewandowski, Sergi Roberto i Dembélé estaran disponibles contra el Rayo, i no es descarta la presència del francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa