Món Esport
El Barça anuncia la renovació i cessió de Nico, que marxa al València

La cessió de Nico González al València era un secret a veus. I és que el jove jugador del Futbol Club Barcelona ja es trobava a València des d’aquest dijous per tal de tancar la seva vinculació amb el club blanc-i-negre per la temporada vinent. No obstant això, abans que Nico marxés, el Barça volia deixar tancada la seva renovació, puix en el moment en el qual hagués acabat la seva vinculació amb el València hauria tornat amb només sis mesos de contracte vigent amb el club blaugrana, fet que permetria que el futbolista tingués l’opció de negociar amb altres equips per tal de marxar com a agent lliure.

Nico renova fins al 2026

El jove jugador criat a La Masia ha firmat un nou contracte amb el Futbol Club Barcelona fins al 2026. I és que, tot i no ser titular indiscutible durant aquesta darrera temporada, el Barça veu que el jugador pot tenir un futur molt prometedor. Fins i tot els millors analistes el situen com el recanvi natural de Sergio Busquets, jugador indispensable per Xavi. És per aquest motiu que Nico ha volgut marxar cedit, per tal de disposar de més minuts i formar-se encara més com a professional.

Xavi volia Nico per aquesta temporada, però la voluntat del jugador era gaudir de més minuts

Tot i que molt probablement Nico no hauria tingut la titularitat en la majoria de partits d’aquesta temporada, és un jugador amb el qual Xavi hauria agradat disposar, prometent-li minuts i oportunitats tal com va esmentar ahir en la roda de premsa prèvia al partit del Barça i el Rayo Vallecano. No obstant això, el jugador hauria demanat sortir cedit fins a dues ocasions al tècnic de Terrassa, que ha entès la voluntat de Nico i li ha desitjat el millor en la seva etapa amb el València.



Més notícies
Jugadors del FC Barcelona durant el Gamper | Europa Press
Quan i on veure el primer partit de la temporada del Barça contra el Rayo
Notícia: Quan i on veure el primer partit de la temporada del Barça contra el Rayo
Comparteix
El Barça s'estrena contra el Rayo a la primera jornada de lliga
Rafa Yuste, vicepresident del Barça, amb Joan Laporta, president, Robert Lewandowski, jugador, Mateu Alemany, secretari de futbol, i Jordi Cruyff, director esportiu del mateix, abans de la roda de premsa corresponent a la presentació del polonès | Gabriel Izcovich
El Barça inscriu sis jugadors de set
Notícia: El Barça inscriu sis jugadors de set
Comparteix
Christensen, Kessié, Raphinha, Lewandowski, Sergi Roberto i Dembélé estaran disponibles contra el Rayo, i no es descarta la presència del francès
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Gavi, nominat a un prestigiós premi europeu
Notícia: Gavi, nominat a un prestigiós premi europeu
Comparteix
El jugador del Barça aspira a guanyar el Trofeu Kopa, que premia al millor jugador sub-21 de la temporada
Héctor Bellerín, jugador de l'Arsenal | Europa Press
Nova opció de mercat per al lateral dret del Barça
Notícia: Nova opció de mercat per al lateral dret del Barça
Comparteix
Asseguren que el català Bellerín interessa a Xavi Hernández

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa