Món Esport
Nova opció de mercat per al lateral dret del Barça

Mentre el Futbol Club Barcelona treballa per resoldre el problema de les inscripcions, ha sortit a la llum una nova opció per reforçar la posició del lateral dret de l’equip de Xavi Hernández. Després que César Azpilicueta renovés amb el Chelsea i quedés descartat, ara, segons Mundo Deportivo, als catalans se’ls ha ofert un jugador format a la Masia i amb experiència al futbol europeu: Héctor Bellerín.

La trajectòria de Bellerín

El defensa català va sortir del futbol formatiu culer seguint els passos de Cesc Fàbregas. Amb 16 anys, i després d’haver entrat al Barça aa la categoria del prebenjamí, va aterrar a l’Arsenal. Allà, va acabar de créixer fins a arribar al primer equip. Hi va debutar amb 18 anys i, després d’una cessió al Watford, va tornar més fort i es va apoderar del lateral dret gunner. Va estar set anys a la disciplina britànica, durant els quals va participar a l’Eurocopa de 2016 amb Espanya, fins que va decidir canviar d’aires. Va arribar el Betis, amb un projecte il·lusionant que el va convèncer.

Bellerín va arribar a l’equip de Manuel Pellegrini en forma de cessió. Ràpidament s’hi va consolidar, i va gaudir del futbol, de l’equip i de la ciutat. S’hi va adaptar perfectament, i va ser un dels artífexs de la consecució de la Copa dels sevillans, guanyada a la seva ciutat contra el València. Tot i això, el juny es va acabar el contracte i va haver de tornar a l’equip de Londres.

La cruïlla de Bellerín entre Arsenal, Betis i Barça

Ara, el futbolista està en una cruïlla. A hores d’ara, pertany a l’Arsenal. I, fins ara, és sabut que volia quedar-se definitivament al Betis. Tot i això, el club verd-i-blanc està experimentant uns problemes econòmics similars als del Barça. Encara no ha pogut inscriure les seves incorporacions, i podria estar obligat a haver de vendre algun jugador o, fins i tot, a seguir la fórmula blaugrana i activar una palanca. Per tant, és una situació d’incertesa que fa que la seva continuïtat allà es compliqui.

En aquest sentit, en el seu futur s’ha obert una nova possible via: el retorn al Barça. Segons les informacions de Mundo Deportivo, el barceloní, que ja va sonar pel Barça l’estiu de 2017, abans que aquest acabés fitxant Nelson Semedo, està negociant amb l’Arsenal la rescisió del seu contracte, i per tant arribaria com a agent lliure.

Xavi estaria encantat amb la seva arribada, tenint en compte que la posició del lateral dret necessita una renovació. L’única incògnita seria, doncs, la qüestió de la massa salarial. Si fos possible encabir la fitxa de Bellerín, el fitxatge podria ser una realitat. Això sí, s’hauria de posar a la cua, ja que també es treballa en les incorporacions del lateral esquerre Marcos Alonso i del migcampista Bernardo Silva.



Més notícies
Bernardo Silva, jugador del Manchester City | Europa Press
El contundent missatge del Barça al seu gran objectiu del mercat
Notícia: El contundent missatge del Barça al seu gran objectiu del mercat
Comparteix
El club hauria assegurat al migcampista Bernardo Silva que el fitxarà aquest estiu
Marcos Alonso, jugador del Chelsea | Europa Press
Un fitxatge del Chelsea apropa un lateral esquerre al Barça
Notícia: Un fitxatge del Chelsea apropa un lateral esquerre al Barça
Comparteix
La incorporació de Marc Cucurella al conjunt londinenc facilita la de Marcos Alonso al català
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça anuncia l’activació de la quarta palanca
Notícia: El Barça anuncia l’activació de la quarta palanca
Comparteix
El club ven el 24,5% de Barça Studios a canvi de 100 milions d'euros
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça, a contrarellotge per inscriure set jugadors
Notícia: El Barça, a contrarellotge per inscriure set jugadors
Comparteix
La participació dels fitxatges i els renovats al debut a la Lliga està a l'aire

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa