Món Esport
L’Espanyol rep un punt a Mallorca com a regal d’aniversari (1-1)

El Reial Club Deportiu Espanyol ha rebut un bon regal en el seu 122è aniversari. En la seva visita al Reial Club Deportiu Mallorca, ha empatat a un després que l’àrbitre no els hagi xiulat un penal clar en contra, en les acaballes del matx. Després d’un primer acte travat, els blanc-i-blaus han començat la represa per sota del marcador, mitjançant un gol de Vedat Muriqi. Moltes ocasions perdonades dels locals després, José Carlos Lazo ha establert el definitiu empat amb un golàs involuntari, ja que ha introduït a l’escaire de Rajkovic una centrada-xut (1-1).

El matx ha començat tal com s’esperava. Es donaven cita a San Moix dos equips amb les idees clares. A cap dels dos els està agradant dur la dinàmica. Per tant, la pilota ha viatjat dels peus d’uns als dels altres. Molta lluita, molta intenció i poc futbol, més enllà d’un xut alt del local Dani Rodríguez i d’una ocasió claríssima del visitant Edu Expósito.

Amb això s’ha arribat al descans. I, després de les xerrades en els vestuaris de Javier Aguirre i Diego Martínez, els homes del mexicà han pres la iniciativa al marcador. Amb previ avís de Jaume Costa i una bona intervenció del porter Lecomte, el killer Muriqi ha rematat en boca de gol una bona centrada de Gio González.

A partir d’aquí, com s’ha dit, l’Espanyol s’ha salvat. Lecomte, que en altres jornades ha restat, aquest cop ha mantingut els seus amb vida. El francès ha fet una bona aturada a Raíllo, mentre Jaume Costa ha perdonat una ocasió de manera surrealista. Diuen que al futbol es paga el que es perdona, i això ha passat als insulars.

Lazo ha donat l’empat, i un favor arbitral l’ha lligat

En una jugada aïllada, els pericos han empatat la contesa, amb una brutal centrada-xut de Lazo, aquell futbolista que va arribar el passat estiu a canvi d’Adri Embarba. Pilota des de la banda a l’escaire, inesperada per a Rajkovic. Per a més inri, els pericos han aprofitat un favor de l’arbitratge, que no ha donat un penal al Mallorca al minut 90, que semblava prou clar, amb una falta de Brian Oliván a Ángel Rodríguez. A més, a causa de les protestes, ha acabat expulsant Aguirre i el substituït Pablo Maffeo.

Lazo, celebrant el seu gol | RCD Espanyol

Nou puntet i gràcies per a l’Espanyol, doncs, que ja en suma onze. No és mal negoci, tenint en compte que es jugava contra un rival directe per la lluita més realista dels catalans: la d’evitar el descens. De moment, dormen fora de les posicions que guien cap a l’infern, si bé ara arriba un tram del calendari molt ferotge: ja esperen l’Atlètic de Madrid, el Vila-real, el Barça i el Girona.



Més notícies
Martin Braithwaite, jugador de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol no aixeca el vol i empata contra el cuer (2-2)
Notícia: L’Espanyol no aixeca el vol i empata contra el cuer (2-2)
Comparteix
Els blanc-i-blaus culminen una mala setmana i poden acabar la jornada en zona de descens
Abde i Calero durant el partit de Lliga d'Osasuna contra l'Espanyol | @Osasuna
L’Espanyol marxa sense premi de l’estadi del Sadar (1-0)
Notícia: L’Espanyol marxa sense premi de l’estadi del Sadar (1-0)
Comparteix
Budimir ha estat el golejador del partit
Calero, jugador de l'Espanyol | RCDE
Joselu torna a ser determinant i l’Espanyol surt del descens (1-0)
Notícia: Joselu torna a ser determinant i l’Espanyol surt del descens (1-0)
Comparteix
Els blanc-i-blaus han aconseguit la primera victòria a casa gràcies al seu jugador més determinant
Melamed, pugnant per una pilota | Cádiz CF
Joselu no és suficient per esmenar els errors de l’Espanyol (2-2)
Notícia: Joselu no és suficient per esmenar els errors de l’Espanyol (2-2)
Comparteix
La fragilitat defensiva de l'Espanyol, accentuada per un nou error del porter, desllueix el doblet de Joselu al Nuevo Mirandilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa