Món Esport
El gran assenyalat del derbi entre l’Espanyol i el Barça

El Futbol Club Barcelona ha esdevingut campió de Lliga després de guanyar el derbi al RCDE Stadium contra el Reial Club Deportiu Espanyol. El Barça ha estat immensament superior durant gairebé tot el partit, més enllà dels minuts finals, quan els blaugranes han aixecat el peu de l’accelerador i han permès que els pericos s’apropessin a la porteria rival. En qualsevol cas, la part que surt assenyalada, sense cap mena de dubte, és la de l’Espanyol. Tot l’equip ha estat nefast, perdut pel terreny de joc, sense idees, sense cap mena d’intenció de fer l’esforç d’intentar rascar algun punt que seria vital per la permanència. Quan tot falla, les mirades no es poden situar sobre cap jugador en concret, sinó sobre l’entrenador, en aquest cas Luis García.

Luis García, el gran assenyalat de la imatge pèssima de l’Espanyol en el derbi

El tècnic asturià va arribar al conjunt blanc-i-blau després de la jornada 27, quan els pericos acabaven de perdre un partit vital contra el Girona. Va agafar l’equip en divuitena posició, ja en descens, però empatat a punts amb el València, que era dissetè i marcava la permanència. Ara, després de set partits, Luis García ha deixat l’Espanyol en dinovena posició, és a dir, ha perdut un lloc a la classificació. El més greu, però, és que la diferència de punts comença a ser insalvable, ja que els pericos es troben a quatre de la salvació quan només queden dotze punts en joc.

Luis García, durant un partit de l'Espanyol | Europa Press
Luis García, durant un partit de l’Espanyol | Europa Press

El rendiment de Luis García, pitjor que el de Diego Martínez

L’anterior entrenador, Diego Martínez, ja estava rendint molt per sota de les expectatives, però el bagatge de Luis García està sent pitjor encara. Amb el gallec, l’Espanyol va jugar 27 partits, en va guanyar 6, en va empatar 9 i en va perdre 12. Amb l’asturià, els pericos han jugat 7 partits, n’han guanyat 1, n’han empatat 1 altre i n’han perdut 5. Dit d’una altra manera, amb Luis García només s’ha obtingut la victòria en el 15% dels duels disputats, mentre que amb Diego Martínez aquesta xifra pujava fins al 22%. Tots dos registres, en qualsevol cas, són molt pobres i l’Espanyol necessita una reacció gairebé utòpica per salvar la categoria.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol en el derbi contra l'Espanyol | Europa Press
El Barça guanya la Lliga i deixa l’Espanyol en una situació crítica (2-4)
Notícia: El Barça guanya la Lliga i deixa l’Espanyol en una situació crítica (2-4)
Comparteix
El conjunt blaugrana ha derrotat el perico amb claredat en el derbi que s'ha disputat al RCDE Stadium
Aficionats de l'Espanyol a la gespa de l'RCD Stadium
Ultres de l’Espanyol intenten agredir jugadors del Barça a la gespa
Notícia: Ultres de l’Espanyol intenten agredir jugadors del Barça a la gespa
Comparteix
Aficionats radicals de l'Espanyol han saltat al camp per evitar que els blaugranes celebressin el títol de Lliga
Xavi Hernández, a l'estadi de l'Espanyol | Europa Press
La Lliga de Xavi, que no vol que sigui “la Lliga de Xavi”
Notícia: La Lliga de Xavi, que no vol que sigui “la Lliga de Xavi”
Comparteix
L'entrenador del Barça s'ha mostrat molt satisfet del títol obtingut pel seu equip
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Eufòria desbocada de Laporta i declaracions molt destacades sobre Messi
Notícia: Eufòria desbocada de Laporta i declaracions molt destacades sobre Messi
Comparteix
El president del Barça ha celebrat com qui més la 27a Lliga del club

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a maig 15, 2023 | 14:50
    Pere Llimonera i Citronell maig 15, 2023 | 14:50
    ???⚽️??? Felicitaciones al Barça por ser campeones de la Liga Española y cuantos menos altercados mejor... "Bueno, la celebració a casa seva al proper partit, això és una manca de respecte al contrari... La veritat, N0 calia fer rotllana ni dir res al públic (meyns encara)"... Por otra parte; que “algunos aficionados” salten al campo así está fuera de lugar... Os imagináis a los del Sevilla festejando así en casa del Betis o viceversa... !Que imprudencia, ponerse a festejar de esa manera la Liga en casa del rival de siempre! ... Hay que tener un poco de tacto en todo en la vida... Una cosa es ganar y otra es hacer esto a un equipo que lucha por no descender. Hay que saber perder, y también hay que saber ganar... N0 es justificable que algunos aficionados saltaran al campo, pero SÍ es totalmente comprensible, en la situación en la que se encuentra su club: casi descendido, y que tu máximo rival te celebre la liga y se cachondee en tu campo y con tu gente... poco ha pasado... Apa, Adeu!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa