Món Esport
Joselu debuta a la selecció espanyola de manera immillorable

Joselu és una màquina de fer gols. El davanter de l’Espanyol ha debutat a la selecció espanyola amb un doblet davant Noruega. El matx no acabava de decidir-se pel combinat nacional i l’ariet nascut a Alemanya ha fet dos gols en dos minuts per desequilibrar la balança. Joselu ha entrat al terreny de joc al minut 81, però n’ha tingut prou per certificar el triomf dels espanyols. El partit no ha estat especialment brillant, de fet el joc de l’equip ha deixat molts dubtes. El resultat final no indica el que realment s’ha vist sobre la gespa. Luis de la Fuente té molta feina a fer si vol portar aquest equip a la glòria.

Debut somiat per a Joselu

Espanya ha començat el duel endollada, conscients que calia començar amb bon peu la fase de classificació per a l’Eurocopa. A més a més, l’afició de La Rosaleda ha animat molt la seva selecció, s’han notat les ganes que hi havia que el combinat nacional jugués a Màlaga. Aquest ímpetu inicial s’ha traduït en el gol de Dani Olmo, al minut 13 de joc. En comptes d’animar-se, la selecció espanyola ha fet una passa endarrere després de la diana i Noruega ha tingut més d’una oportunitat per empatar. Martin Odegaard ha errat la més clara de la primera meitat, per culpa del gran treball defensiu de Rodri. A la represa, els espanyols han millorat, però els noruecs haurien pogut empatar amb un parell d’ocasions clares. A la recta final, tres minuts després de saltar al terreny de joc, Joselu ha sentenciat el matx, amb dues dianes consecutives per firmar un debut immillorable amb la selecció.

Joselu Mato, jugador de l'Espanyol | Europa Press
Joselu Mato, jugador de l’Espanyol | Europa Press

Una selecció que genera dubtes

Luis de la Fuente ha transmès llums i ombres durant el seu debut. Per moments, la selecció ha recordat a la del Mundial de Qatar: amb un joc pla i sense generar excessiu perill. Ara bé, a diferència de Luis Enrique, sembla que el tècnic nacional sí que confia en els davanters i optarà per jugar amb ariets purs. Aquest detall l’ha salvat en el seu debut, però, si la pilota no entra, l’estil de joc que s’ha mostrat és molt pobre. Caldrà que treballi de valent si vol que aquesta selecció aconsegueixi algun èxit a curt termini.



Més notícies
Geyse Ferreira, davantera del FC Barcelona, durant el clàssic de Lliga | @FCBfemeni
Un gol de penal dona la victòria al Barça en el clàssic femení (1-0)
Notícia: Un gol de penal dona la victòria al Barça en el clàssic femení (1-0)
Comparteix
Un gol de penal de Fridolina Rolfö dona la victòria a les jugadores blaugranes, que deixen la Lliga pràcticament sentenciada
Marc Márquez, pilot d'Honda | Europa Press
Marc Márquez torna fort i demostra que pot tornar a ser campió
Notícia: Marc Márquez torna fort i demostra que pot tornar a ser campió
Comparteix
El pilot català ha assolit una 'pole' molt meritòria a Portimao i demà buscarà el triomf a la cursa
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
El Barça busca la fórmula per solucionar el futur de Jordi Alba
Notícia: El Barça busca la fórmula per solucionar el futur de Jordi Alba
Comparteix
Els blaugranes pensen en la carta de llibertat, però també en renovar-li el contracte i baixar-li el sou
Pedri, jugador del Barça, durant un escalfament | Europa Press
Pedri reafirma el seu amor pel Barça sense descartar res
Notícia: Pedri reafirma el seu amor pel Barça sense descartar res
Comparteix
El migcampista canari vol continuar molts anys de blaugrana, però no sap què li oferirà el futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa