Món Esport
Pedri reafirma el seu amor pel Barça sense descartar res

Sense cap mena de dubte, Pedri González és ja un dels millors jugadors del món. El migcampista canari és el far que guia els atacs del Futbol Club Barcelona i, ara que està lesionat, els seus companys el troben a faltar. Malauradament, la recuperació de l’ex de Las Palmas s’està allargant més del previst i sembla complicat que arribi a la tornada de les semifinals de Copa davant el Reial Madrid. Pedri ha concedit una entrevista publicitària a TCL i ha confirmat que està a gust a Barcelona, però no ha volgut descartar res en un futur.

Pedri, el Golden Boy culer

Pedri és un dels jugadors més importants del Barça. Cal recordar que el canari va ser fitxat per, en teoria, jugar amb el Barça Atlètic. En els primers entrenaments, Ronald Koeman ja va veure que aquell noi havia d’estar en dinàmica de primer equip. Pocs dies després, l’ex de Las Palmas ja gaudia de la titularitat al Camp Nou. Com no podia ser d’una altra manera, amb l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta culer, les coses no van canviar. I fins el dia d’avui. Pedri s’ha guanyat l’estima de l’afició i les seves actuacions d’enguany han provocat que els blaugranes tinguin l’opció d’aixecar tres títols aquesta temporada. La Supercopa va ser el primer, la Lliga està coll avall i la Copa a un sol partit per arribar a la final.

Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press

Vol continuar a Barcelona, però no descarta res

Com és normal amb aquest tipus de jugadors, les especulacions sobre el seu futur són constants. Pedri té només vint anys i, per tant, tota la carrera futbolística per davant. En una entrevista a TCL, el canari ha reafirmat el seu amor pel Barça i assegura que “vull seguir molts anys aquí, m’encanta la Lliga”. Ara bé, tampoc vol descartar res sobre el seu futur. La Premier League fa mesos que li va al darrere i de moment no vol escoltar ofertes, però “no s’ha de descartar mai res”, declara Pedri. Sobre el canvi d’entrenador a la selecció espanyola, el migcampista blaugrana ho valora positivament. Cal tenir en compte que el de Tegueste ja va coincidir amb Luis de la Fuente a la selecció sub-21 i opina que “és una persona que va de cara, li agrada treballar les coses i crec que ens anirà bé”. De moment, Pedri s’està recuperant de la lesió que es va fer a l’anada de setzens de l’Europa League.



Més notícies
Pedri i Dembélé, jugadors del Barça | Europa Press
Pedri i Dembélé donen molt males notícies a Xavi i al Barça
Notícia: Pedri i Dembélé donen molt males notícies a Xavi i al Barça
Comparteix
Tots dos estan gairebé descartats per la tornada del clàssic de Copa al Camp Nou
Pedri, abans d'un partit del Barça | Europa Press
Pedri destrossa els plans de Xavi just abans del clàssic
Notícia: Pedri destrossa els plans de Xavi just abans del clàssic
Comparteix
El migcampista del Barça ha tornat a tenir males sensacions de la seva lesió i perilla seriosament pel clàssic
Pedri González, jugador del Barça | @Pedri
Emocionant missatge de Pedri al barcelonisme després de la seva lesió
Notícia: Emocionant missatge de Pedri al barcelonisme després de la seva lesió
Comparteix
El migcampista canari podria estar fins a un mes de baixa
Pedri i Lewandowski celebren el gol contra el Vila-real | Europa Press
Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Notícia: Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Comparteix
Els blaugranes han assaltat l'Estadi de la Ceràmica i han guanyat el Vila-real de Quique Setién

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa