Món Esport
La gran purga de Chen Yansheng a l’Espanyol

El Reial Club Deportiu Espanyol està obrint un nou cicle. Després d’uns cursos intensos, amb una classificació a la UEFA Europa League, un descens després de molt de temps i un retorn a Primera sublim, la darrera temporada ha deixat als dirigents del club perico la sensació que cal canviar de rumb. De fet, ha estat un any en el qual ha quedat patent que no n’hi havia cap. L’equip de Vicente Moreno ha assolit la salvació, però ha deixat males sensacions. Tant és així, que el president, Chen Yansheng, va acomiadar el tècnic balear i va fer el mateix amb el director esportiu, Rufete. Però ara, s’han anunciat baixes en termes de futbolistes molt significatives i que demostren que s’està fent una autèntica revolució.

Els adeus de Diego López i David López, molt sorprenents

I és que l’entitat barcelonina ha decidit no renovar una gran quantitat de futbolistes amb molta transcendència i un llarg recorregut a l’equip. Per una banda, ha prescindit del seu porter titularíssim durant els darrers sis anys: Diego López. Un porter que ha esdevingut molt important, i que ha salvat en moltes ocasions els seus. De fet, aquesta temporada les seves absències s’han notat molt.

L’Espanyol tampoc seguirà amb els serveis de ni més ni menys que el seu capità, David López. El santcugatenc, format al planter blanc-i-blau i amb set temporades a Cornellà-El Prat, dividides en dues etapes, ha vist la seva participació minvada darrerament. De fet, tal com informa La Grada, després que se li acabés el contracte, aquest contemplava l’opció d’allargar-se un any més en cas que arribés a un mínim de partits disputats durant el curs 2021/2022. Però entre lesions i que no ha estat indiscutible per Moreno, no ho ha fet i per tant haurà de trobar un nou destí.

Els de Dídac Vilà i Fran Mérida, esperables

D’altra banda, també es prescindirà del defensa Dídac Vilà. Un home molt de club, que s’ha format a les seves categories inferiors i que ha jugat en el seu primer equip masculí durant tres etapes. Això sí, aquest darrer any només ha disputat onze partits, dels quals només tres sencers. Per tant és un moviment més comprensible que els anteriors.

I finalment, qui tampoc entrarà als plans de l’equip des d’aquest estiu i per tant qui no comptarà pel flamant nou tècnic, Diego Martínez, és Fran Mérida. El migcampista va arribar l’estiu del descens i va esdevenir un home rellevant en l’ascens següent, durant el curs 2020/2021. Però igual que Vilà, també s’ha mirat la gran majoria de minuts d’aquesta temporada des de la banqueta. Si bé el seu contracte contemplava una opció d’allargar-se un any més, finalment Chen no ho ha decidit així.



Més notícies
Mauricio Pochettino, entrenador de futbol | Europa Press
Pochettino explica la veritat del seu possible fitxatge pel Barça
Notícia: Pochettino explica la veritat del seu possible fitxatge pel Barça
Comparteix
El seu nom va sonar amb força com a substitut d'Ernesto Valverde l'any 2020
Diego Martínez, nou entrenador de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol anuncia el fitxatge del nou entrenador, Diego Martínez
Notícia: L’Espanyol anuncia el fitxatge del nou entrenador, Diego Martínez
Comparteix
El tècnic gallec substitueix Vicente Moreno amb l'objectiu de fer que l'equip faci un pas endavant
Mao, Chen i Rufete, en arxiu | RCD Espanyol
Així queda l’Espanyol després de l’escabetxina de Chen Yansheng
Notícia: Així queda l’Espanyol després de l’escabetxina de Chen Yansheng
Comparteix
Luis Blanco i Domingo Catoira ocuparan els càrrecs de Vicente Moreno i Francisco Rufete
Vicente Moreno s'acomiada de l'Espanyol | RCD Espanyol
Vicente Moreno s’acomiada de l’Espanyol amb elegància i un missatge críptic
Notícia: Vicente Moreno s’acomiada de l’Espanyol amb elegància i un missatge críptic
Comparteix
L'entrenador valencià ha estat acomiadat pel president Chen Yansheng

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa