Món Esport
Vicente Moreno s’acomiada de l’Espanyol amb elegància i un missatge críptic

Vicente Moreno s’ha acomiadat del Reial Club Deportiu Espanyol després que hagi estat destituït pel president Chen Yansheng a causa de la imatge de l’equip de les últimes jornades. El seu cessament ha estat abrupte i sorprenent, ja que només queden dues jornades per al final de la temporada i s’esperava que una decisió com aquesta es prengués tranquil·lament a l’estiu. Tanmateix, Chen ha aprofitat la certificació de la permanència matemàtica del conjunt blanc-i-blau a la Primera Divisió per executar la seva sentència. Vicente Moreno ha acceptat aquesta decisió amb moltíssima calma i elegància i amb una frase que demostra que ha entès perfectament la situació: “Tot té un inici i tot té un final i s’ha d’acceptar”.

Vicente Moreno, un comiat elegantíssim

No hi ha hagut cap retret de l’entrenador valencià a ningú del club, ans al contrari. Fins i tot ha agraït a Chen Yansheng l’oportunitat d’haver pogut dirigir l’Espanyol, el qual ha considerat un equip “amb una capacitat de creixement brutal”. També ha donat les gràcies a totes aquelles persones que se li han acudit, des dels jugadors de la plantilla, fins als encarregats de manteniment o de la neteja de Cornellà-El Prat i la Ciutat Esportiva Dani Jarque. De fet, l’únic que li ha faltat ha estat anomenar un a un tots els noms de les persones amb qui ha treballat durant aquests dos anys.

L’entrenador reivindica que ha complert tots els objectius que li ha posat l’Espanyol

Ara bé, Vicente Moreno també ha aprofitat l’avinentesa per treure pit i reivindicar que, si bé entén la destitució, ell ha complert tots els objectius que el club li ha anat posant, primer l’ascens i després la permanència, i ha defensat que ell es veia capacitat per tornar-ho a fer la temporada vinent: “L’equip venia d’una situació dramàtica amb el descens i ens vam trobar amb un escenari complicat, però nosaltres hem anat complint tots els objectius que se’ns han marcat: l’ascens de categoria el primer any i la permanència el segon. Teníem molta il·lusió en aquesta tercera temporada, perquè crèiem que podíem fer el salt de qualitat”.

Un missatge misteriós

L’únic missatge misteriós o críptic que ha deixat Vicente Moreno ha estat el següent: “Els últims dies l’ambient ha estat enrarit, així que probablement aquesta és la millor decisió”. No ha quedat del tot clar si el tècnic valencià feia referència al vestidor, amb la seva famosa enganxada amb Raúl de Tomás, a les xiulades i escridassades de Cornellà-El Prat o a la seva relació amb els directius del club. Així doncs, ha resultat estrany que per una banda hagi reivindicat la seva il·lusió de continuar a l’equip la temporada vinent, però que per altra banda hagi reconegut que la situació era insostenible.



Més notícies
Vicente Moreno, exentrenador de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol destituirà l’entrenador Vicente Moreno
Notícia: L’Espanyol destituirà l’entrenador Vicente Moreno
Comparteix
El club busca un canvi de rumb, i posarà un tècnic interí per a les darreres dues jornades de Lliga
Raúl de Tomás, decebut amb la derrota de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol perd contra el cuer, accentua la crisi, però se salva (2-1)
Notícia: L’Espanyol perd contra el cuer, accentua la crisi, però se salva (2-1)
Comparteix
Els blanc-i-blaus han certificat la permanència gràcies a l'empat del Mallorca contra el Sevilla
Raúl de Tomás, jugador del Reial Club Deportiu Espanyol | Europa Press
La crisi a l’Espanyol que es pot saldar amb una sortida dramàtica
Notícia: La crisi a l’Espanyol que es pot saldar amb una sortida dramàtica
Comparteix
Vicente Moreno i RdT, entrenador i estrella de l'equip, han tingut un enfrontament les darreres setmanes
Concentració de Boixos Nois abans d'un derbi | @BarcaUniversal
Detenen tres Boixos Nois per un atac contra ultres de l’Espanyol
Notícia: Detenen tres Boixos Nois per un atac contra ultres de l’Espanyol
Comparteix
Els seguidors ultres del Barça han quedat en llibertat amb càrrecs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa