Món Esport
L’Espanyol destituirà l’entrenador Vicente Moreno

El Reial Club Deportiu Espanyol destituirà el seu actual entrenador, Vicente Moreno. Segons ha informat el programa Què t’hi jugues de la Cadena SER, així ho ha decidit el president de l’entitat blanc-i-blava, Chen Yansheng, un cop el primer equip masculí ha aconseguit la salvació matemàtica a Primera Divisió, i per tant el gran objectiu de la temporada. Segons les mateixes informacions, Yansheng considera que el projecte ha de fer un pas endavant, i que l’han de liderar altres persones.

Un tècnic interí per a les dues darreres jornades

Això significa que en els dos darrers partits de Lliga que li resten al club, contra el València a casa i contra el Granada fora, estaran dirigits per un tècnic interí. I és que tal com apunta en aquest cas la Cadena COPE, el canvi succeirà abans del dissabte vinent. Els jugadors que formen la plantilla ja saben la notícia, i ara s’està pensant precisament a trobar l’interí esmentat.

El director esportiu, Rufete, podria ser la propera víctima

Fa dues temporades, en el curs del descens, va passar quelcom semblant. El director esportiu, Rufete, va fer dues destitucions: va fer fora David Gallego en la primera part de la temporada per contractar un Pablo Machín que va durar escassos dos mesos, i que va donar pas a Abelardo. L’asturià hi va estar la major part de la temporada, i va maquillar les sensacions. Però Rufete veia venir el desastre, el va cessar i es va posar a ell mateix com a tècnic interí per a les darreres jornades. Un cop a la banqueta, no va poder evitar el descens.

De fet, Rufete podria ser la propera víctima, tal com apunta la Cadena COPE. La feina del director esportiu ve sent paulatinament criticada especialment per part de l’afició. Ell va planificar la plantilla que va aconseguir tornar a Europa, però també la que no va evitar el primer descens a Segona Divisió en dues dècades. Tot i aquesta circumstància, i en contra del desig de l’afició, va continuar en el seu càrrec. Ara, però, acaba contracte al juny, i tenint en compte la intenció de canviar el rumb, podria ser la propera víctima. Per tant, tot es tracta d’un problema d’arrel, que els propietaris pericos volen canviar per demostrar que són ambiciosos.

L’Espanyol ha aconseguit l’objectiu vital de la temporada, la salvació, sense patir. Però en molts partits ha deixat clar que l’equip estava mancat d’identitat. Ha patit forces golejades, i en moltes ocasions ha depès excessivament d’una individualitat anomenada Raúl de Tomás. Els resultats han arribat, però les sensacions han fet vessar el got de la paciència del dirigent espanyolista. En les hores vinents s’anunciarà el tècnic interí.



Més notícies
Raúl de Tomás, jugador del Reial Club Deportiu Espanyol | Europa Press
La crisi a l’Espanyol que es pot saldar amb una sortida dramàtica
Notícia: La crisi a l’Espanyol que es pot saldar amb una sortida dramàtica
Comparteix
Vicente Moreno i RdT, entrenador i estrella de l'equip, han tingut un enfrontament les darreres setmanes
Raúl de Tomás, decebut amb la derrota de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol perd contra el cuer, accentua la crisi, però se salva (2-1)
Notícia: L’Espanyol perd contra el cuer, accentua la crisi, però se salva (2-1)
Comparteix
Els blanc-i-blaus han certificat la permanència gràcies a l'empat del Mallorca contra el Sevilla
Josep Maria Durán, durant un acte publicitari amb l'Espanyol | Europa Press
Terratrèmol institucional a l’Espanyol
Notícia: Terratrèmol institucional a l’Espanyol
Comparteix
Josep Maria Durán deixa de ser el conseller delegat per desavinences amb Chen Yansheng
Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol contra el Llevant en la darrera jornada de Lliga | Europa Press
L’Espanyol es pronuncia sobre la seva possible venda
Notícia: L’Espanyol es pronuncia sobre la seva possible venda
Comparteix
El club desmenteix un canvi de dirigents imminent, però admet l'interès d'inversors

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rm a maig 13, 2022 | 09:19
    rm maig 13, 2022 | 09:19
    quins desgraciats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa