Empat heroic de l’Espanyol per aferrar-se a la lluita per la salvació (3-3)

El Reial Club Deportiu Espanyol ha aconseguit un empat espectacular contra l’Atlètic de Madrid al RCDE Stadium. Els pericos perdien per 0-3 al minut seixanta i en només quinze minuts han marcat tres gols i han igualat el duel. Ara bé, el quart no ha caigut i, tot i que s’ha viscut una nit èpica a Cornellà-El Prat, el punt que sumen els pericos només els fa mantenir-se vius a la lluita per la permanència, però ho tenen molt malament per salvar-se. Quan només queden sis punts en joc, els blanc-i-blaus són dinovens amb tres punts menys que el Valladolid, el Cadis i el Getafe. La part bona és que hi ha molts enfrontaments a la part baixa de la taula i molts d’aquests rivals es poden deixar punts.

La crònica de l’empat èpic de l’Espanyol contra l’Atlètic de Madrid (3-3)

Sigui com sigui, el que s’ha viscut aquesta nit al RCDE Stadium ha estat increïble. Esperant encara una possible sanció per la invasió dels ultres en la celebració del títol de Lliga dels jugadors del Futbol Club Barcelona, la graderia de l’estadi s’ha pogut omplir sense restriccions i, tot i el mal horari, ha fet molta patxoca. Això ha fet que els pericos sortissin a totes contra un tros de rival com és l’Atlètic de Madrid. Han estat molt bé a la primera meitat i ho han donat tot, però la recompensa ha estat la pitjor possible. Primer Saúl Ñíguez, amb un gol molt mal defensat pels blanc-i-blaus, i després Antoine Griezmann, amb una diana que ha hagut de revisar el VAR, han situat el 0-2 al marcador abans del descans.

Joselu, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid | RCD Espanyol
Joselu, durant el partit contra l’Atlètic de Madrid | RCD Espanyol

Al primer minut de la represa, Yannick Carrasco ha fet el tercer i semblava tot dat i beneït. L’Espanyol, però, no s’ha rendit i a partir de l’hora de partit s’han viscut quinze minuts d’absoluta rauxa a Cornellà-El Prat. Primer César Montes, després Joselu Mato de penal i finalment Vini Souza han empatat el partit. La remuntada era molt a prop, només necessitaven un gol i el davanter gallec l’ha estat a punt d’aconseguir. La pilota, però, no ha volgut entrar. Això, sumat al fet que el Getafe ha guanyat el seu partit contra el Betis, fa que l’empat sigui insuficient. Si l’Espanyol és capaç de guanyar els dos duels que li queden, una empresa molt difícil, tindrà opcions, però, tot i això, haurà d’esperar ensopegades dels rivals directes. Serà molt complicat, però encara hi ha opcions.