Món Esport
L’adeu de Busquets i Jordi Alba del Barça afecta el futur de Leo Messi

Dos jugadors importantíssims per al Futbol Club Barcelona durant els últims anys, com són Jordi Alba i Sergio Busquets, han anunciat que no continuaran vestits de blaugrana la pròxima temporada. Sense anar més lluny, el lateral esquerre de l’Hospitalet de Llobregat ha confirmat aquest dimecres que marxa del club tot i que li quedava un any de contracte per complir. Encara que Sergi Roberto continuarà a l’entitat, les anomenades “vaques sagrades” han decidit fet un pas al costat i han deixat l’entitat catalana durant moltíssims anys vestint la seva samarreta. L’adeu d’Alba i Busquets se suma al de Gerard Piqué, anunciat el passat mes de novembre pel mateix jugador.

En aquest sentit, s’obre un nou escenari en què apareix el nom de Leo Messi. El jugador argentí, que no renovarà el seu contracte amb el París Saint-Germain (PSG), es quedarà sense equip aquest mes de juny. Amb això, hi ha dues principals alternatives, que Messi acabi a l’Aràbia Saudita o que torni al Barça dos estius després del seu dolorós comiat.

Malauradament, la sortida de Busquets i Jordi Alba, podria complicar la tornada de Leo Messi. Si bé és cert que el club ja no haurà d’encabir tres sous de gran caire com els de tres dels quatre capitans d’aquesta temporada, la situació econòmica del club és molt delicada i s’haurien de fer malabars per poder inscriure Messi. Encara que, l’arribada de l’argentí comportaria un augment d’ingressos molt important. Tot i que també cal explicar, que tal com apunta el diari Sport, l’escenari de què Jordi Alba acabi a l’Aràbia Saudita ara mateix no es contempla.

Jordi Alba, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Jordi Alba, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Tot i que encara no és oficial, tot apunta que Messi no continuarà amb el PSG i, fins que no finalitzi la temporada, el futur de l’argentí no se sabrà, però els rumors només tenen dues direccions o l’Aràbia Saudita o Barcelona. Per Messi, anar a terres saudites acompanyat de dos jugadors vitals per ell al Barça podria ser més fàcil i l’oferta multimilionària de l’Al-Hilal fa molta por. Sobretot perquè el conjunt blaugrana no pot competir ni de bon troç, econòmicament parlant, amb aquesta oferta. Que és de 600 milions i que, sense cap dubte, Messi veuria amb molt bons ulls.

El que està clar és que les dues opcions són possibles. Ara només cal veure que pesa més per a Messi, si els diners de l’Aràbia o el retorn somiat al Barça.

Jordi Alba, l’anunci d’un adeu esperat

Després del comiat de Piqué i Busquets, tot apuntava que Jordi Alba seria el següent. El jugador complirà la seva onzena temporada a l’entitat. Des de la seva arribada, el futbolista s’ha entès a la perfecció amb Messi i ha estat el jugador indiscutible al lateral esquerre. Ara bé, també ha estat el centre de totes les crítiques, juntament amb els pesos pesants de la plantilla, per les doloroses desfetes del Barça en els últims vuit anys.

Sense Jordi Alba, Alejandro Balde agafarà les regnes d’aquesta posició definitivament. Aquesta temporada ja ha estat titular per davant del mateix Alba i de Marcos Alonso i el jove jugador ha rendit de forma molt notable.



Més notícies
Jordi Alba celebra un gol amb la samarreta del Barça | Europa Press
Jordi Alba deixa el Barça
Notícia: Jordi Alba deixa el Barça
Comparteix
El lateral esquerre català deixarà el club un any abans del final del seu contracte
Marc-André ter Stegen esbronca els seus companys durant un partit | Europa Press
Els companys de Ter Stegen al Barça, els seus ‘pitjors enemics’
Notícia: Els companys de Ter Stegen al Barça, els seus ‘pitjors enemics’
Comparteix
Fins a tres futbolistes blaugranes s'han marcat gols en pròpia porteria en aquesta Lliga
Xavi Hernández, durant un partit contra el Madrid | Europa Press
Xavi torna a ser aplaudit per les seves declaracions sobre Vinicius
Notícia: Xavi torna a ser aplaudit per les seves declaracions sobre Vinicius
Comparteix
L'entrenador del Barça ha parlat en roda de premsa després de la derrota a Valladolid
Vinicius Jr., durant el partit contra el València de la temporada 2022/23 | Europa Press
Retiren la targeta vermella a Vinicius pel cop de puny a la cara d’un rival
Notícia: Retiren la targeta vermella a Vinicius pel cop de puny a la cara d’un rival
Comparteix
El Comitè de Competició de la RFEF també ha multat el València i tancarà parcialment la graderia de Mestalla durant cinc partits

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a maig 24, 2023 | 20:32
    Vendetta maig 24, 2023 | 20:32
    2 cacanyols menys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa