Món Esport
L’Espanyol queda eliminat de la Copa i deixa sensacions agredolces (1-0)

El Reial Club Deportiu Espanyol ha quedat eliminat als vuitens de final de la Copa després de caure a San Mamés contra l’Athletic Club de Bilbao per la mínima (1-0). Jugar a aquest estadi contra aquest equip sempre és difícil. Si això li sumem que Ernesto Valverde està aconseguint fer una temporada molt convincent al capdavant dels lleons i que la Copa és la competició fetitxe de l’Athletic, la victòria era quelcom molt exigent per als blanc-i-blaus. És per això que el resultat no ha acabat d’indignar els aficionats, que, a més a més, també han vist com el seu equip no ha abaixat els braços. Els pericos també es queden amb les bones sensacions del partidàs que ha fet el porter Joan Garcia. D’altra banda, però, l’Espanyol no ha tingut res que s’assembli a una ocasió de gol en tot el duel i l’Athletic s’ha endut el triomf de manera merescuda.

La crònica de l’Athletic-Espanyol de Copa

Des del principi del partit, els bascos han estat superiors. Han avisat de seguida amb un xut llunyà que Joan Garcia ha hagut de rebutjar amb la seva bona primera aturada. Després, Joselu Mato, el davanter centre de l’Espanyol, ha posat la por al cos dels aficionats de l’Athletic amb un gol que no ha pujat al marcador per un fora de joc claríssim. Alertats, els lleons han volgut materialitzar la seva superioritat en la jugada posterior. Ha estat aleshores, al minut vint-i-set, quan ha arribat el primer i únic gol del partit. Els bascos han traçat una acció combinativa de molta qualitat perquè Óscar de Marcos definís a plaer.

Els jugadors de l'Athletic celebren el seu gol contra l'Espanyol | Europa Press
Els jugadors de l’Athletic celebren el seu gol contra l’Espanyol | Europa Press

A la segona meitat l’Espanyol ha intentat anar una mica més a l’atac, però sense èxit. Més enllà d’algunes centrades tímides a l’àrea, els pericos no han creat cap mena de perill a la porteria de l’Athletic. Per la seva banda, els lleons sí que han tingut algunes oportunitats. Joan Garcia ha hagut d’intervenir en diverses ocasions per impedir la sentència. El porter català ha aconseguit mantenir viu i amb opcions el seu equip fins al final, però amb la pobríssima aportació ofensiva dels blanc-i-blaus, trobar el gol de l’empat ha estat absolutament impossible.



Més notícies
Ronaël Pierre-Gabriel, nou jugador de l'Espanyol, defensant Kylian Mbappé durant un partit entre el Brest i el PSG | Europa Press
L’Espanyol fitxa un lateral dret per millorar encara més l’equip
Notícia: L’Espanyol fitxa un lateral dret per millorar encara més l’equip
Comparteix
El club blanc-i-blau ha anunciat l'arribada del francès Ronaël Pierre-Gabriel, i fa la segona incorporació al mercat d'hivern
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves serà detingut divendres per la seva presumpta agressió sexual
Notícia: Dani Alves serà detingut divendres per la seva presumpta agressió sexual
Comparteix
L'exjugador del Barça ha estat investigat per un jutge les últimes setmanes
Iglesias Villanueva, àrbitre de LaLiga | Europa Press
L’àrbitre responsable de l’error flagrant del VAR a LaLiga dona la cara
Notícia: L’àrbitre responsable de l’error flagrant del VAR a LaLiga dona la cara
Comparteix
L'àrbitre Iglesias Villanueva es va empassar un fora de joc en un gol de l'Elx que va perjudicar el Cadis
Leo Messi, fent un petó a la Copa del Món després de la final guanyada contra França | Europa Press
Messi celebra el primer mes com a campió del món amb un text emotiu
Notícia: Messi celebra el primer mes com a campió del món amb un text emotiu
Comparteix
L'argentí hi reconeix que troba a faltar moltes coses de la selecció, i s'hi adreça a Déu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa