Món Esport
Dani Alves serà detingut divendres per la seva presumpta agressió sexual

Dani Alves, exjugador del Futbol Club Barcelona, serà citat com a detingut el divendres d’aquesta setmana a conseqüència de la presumpta agressió sexual que va cometre, tal com ha avançat el programa d’Antena 3 Y ahora Sonsoles. El brasiler està acusat d’haver agredit sexualment una dona en la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 de desembre de 2022 i aquest divendres la policia el citarà per declarar i que d’aquesta manera exposi la seva versió. Es pot considerar, doncs, una detenció tècnica.

Evidentment, cal parlar d’una presumpta agressió perquè encara no s’ha celebrat el judici. Però un cop sigui detingut, es produirà aquest judici, i serà allà on es provarà si és o no és culpable. Després que els Mossos d’Esquadra investiguessin el cas, aquest ha passat a mans del jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona.

Concretament, la dona denunciant va expressar a la policia, la mateixa nit dels fets, que el futbolista li va posar les mans dins de la seva roba interior sense el seu consentiment. A continuació, ella va alertar els serveis de seguretat del local i, segons fonts de la discoteca, ràpidament es va aplicar el protocol estipulat per a aquests casos, i posteriorment van arribar els Mossos, per prendre la declaració de la víctima.

Tot i haver jugat al Barça, actualment Dani Alves pertany al Pumas mexicà. Però en el moment dels fets, estava a Barcelona perquè, segons Y ahora Sonsoles, havia d’assistir al funeral de la seva sogra. De fet, a principis del mes de gener, el mateix programa d’Antena 3 va rebre la refutació del futbolista a l’acusació.

Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press

Dani Alves i el seu entorn ja han sortit al pas

En un vídeo, el lateral va admetre que “vaig ser en aquell lloc, amb més gent, gaudint. Tothom qui em coneix sap que m’agrada ballar. Vaig estar gaudint, però sense envair l’espai dels altres”, però va apuntar que “ho sento molt, però no sé qui és aquella senyoreta. No sé el seu nom. Tu arribes a un lavabo i no has de preguntar qui està allà. Mai he envaït cap espai. Com ho faré amb una dona o amb una noia? Prou, perquè estan fent mal, sobretot a la meva gent”.

Recentment, el també exjugador del Paris Saint-Germain o de la Juventus ha tingut una altra defensa significativa. La seva dona, Joana Sanz, s’ha pronunciat públicament i ha assegurat que el seu marit és “una persona bona” que no tindria mai un comportament com aquest. De fet, ha assenyalat la denunciant, posant en dubte la seva versió i criticant que “hi ha moltes dones que el busquen, fins i tot quan jo estic al davant, així que no em vull ni imaginar què passa quan jo no hi soc“.



Més notícies
Dani Alves, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
La presumpta agressió sexual de Dani Alves ja està en mans del jutge
Notícia: La presumpta agressió sexual de Dani Alves ja està en mans del jutge
Comparteix
El jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona ha obert diligències arran de la denúncia presentada per una dona contra el jugador
Dani Alves, en una imatge d'arxiu | Europa Press
La presumpta agressió sexual de Dani Alves ja ha estat denunciada
Notícia: La presumpta agressió sexual de Dani Alves ja ha estat denunciada
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra continuen investigant els tocaments del futbolista a una noia en una discoteca de Barcelona
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, investigat per una presumpta agressió sexual a una discoteca
Notícia: Dani Alves, investigat per una presumpta agressió sexual a una discoteca
Comparteix
Els fets haurien succeit la matinada del divendres a Barcelona i els Mossos ho estan aclarint
Dani Alves, jugador brasiler de futbol | Europa Press
Quants títols ha guanyat Dani Alves i quins són
Notícia: Quants títols ha guanyat Dani Alves i quins són
Comparteix
Dani Alves ha guanyat un total de 44 títols durant la seva trajectòria professional

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaume a gener 19, 2023 | 09:53
    Jaume gener 19, 2023 | 09:53
    És el que passa quan estàs molt afligit per la mort de la sogra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa