Món Esport
Acte vandàlic contra el monòlit en record a l’antic estadi de Sarrià

Aquest matí, Albert Batlle, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, ha denunciat un acte vandàlic contra el monòlit en record a l’antic camp de Sarrià. El monòlit, que havia estat inaugurat ahir dissabte, ha estat vandalitzat aquesta nit amb un escrit amb la següent frase: “Perico, recuerda, que eres una mierda”. Enguany, és el centenari de l’estadi de Sarrià i s’han organitzat diversos actes per recordar-ho. A part, un grup de seguidors blanc-i-blaus ha insistit molt perquè hi hagués quelcom que recordés l’estadi de Sarrià i l’ajuntament hi ha posat aquest monòlit. Ahir dissabte, Jaume Collboni i el mateix Batlle van ser presents a la commemoració als Jardins de Sarrià, on es va inaugurar el monument.

Avís de Batlle a través de Twitter

A les 11:43 d’aquest diumenge, Albert Batlle ha fet una piulada a través del seu compte de Twitter per denunciar un fet que ha succeït aquesta passada matinada: “Denunciem la impresentable acció que uns vàndals han realitzat la passada nit contra el monòlit de record del Camp de Sarrià, 24 hores després de ser inaugurat”. L’escrit va acompanyat d’una imatge on es veu el monòlit amb l’escrit: “Perico, recuerda que eres una mierda”. El tinent d’alcalde també ha etiquetat el compte del Reial Club Deportiu Espanyol, però el club blanc-i-blau, de moment, no s’ha pronunciat sobre l’incident. En tot cas, des de l’Ajuntament es condemnen enèrgicament aquests fets.

Commemoració del centenari i inauguració del monolit

Membres de l’ajuntament, Mao Ye i altres representants de l’Espanyol i regidors, consellers i veïns del districte de Sarrià-Sant Gervasi es van aplegar ahir als Jardins de Sarrià per commemorar el centenari de l’antic camp. Després dels parlaments, es va inaugurar el monòlit, on hi figura una placa amb el següent escrit: “Jardins del camp de Sarrià. Seu esportiva de RCD Espanyol”. És l’únic record que es conserva d’un camp històric per a la ciutat de Barcelona, perquè abans només hi havia una trista placa que gairebé ni es veia. Un grup de seguidors pericos va crear una campanya perquè el record no es perdés i la seva insistència ha obtingut els seus fruits. Malauradament, de brètols sempre n’hi ha.



Més notícies
Martin Braithwaite, celebrant el gol contra el Betis | @rcdespanyol
Braithwaite decideix un partit polèmic i dona oxigen a l’Espanyol (1-0)
Notícia: Braithwaite decideix un partit polèmic i dona oxigen a l’Espanyol (1-0)
Comparteix
Els blanc-i-blaus s'allunyen del descens malgrat un arbitratge molt discutit
L'RCDE Stadium, estadi de l'Espanyol | Europa Press
Un grup de radicals agredeixen aficionats de l’Espanyol
Notícia: Un grup de radicals agredeixen aficionats de l’Espanyol
Comparteix
El club blanc-i-blau ho ha anunciat a través d'un comunicat
Pol Lozano, envoltat de jugadors de l'Athletic | Europa Press
L’Espanyol queda eliminat de la Copa i deixa sensacions agredolces (1-0)
Notícia: L’Espanyol queda eliminat de la Copa i deixa sensacions agredolces (1-0)
Comparteix
L'Athletic Club d'Ernesto Valverde ha estat el botxí dels pericos
Ronaël Pierre-Gabriel, nou jugador de l'Espanyol, defensant Kylian Mbappé durant un partit entre el Brest i el PSG | Europa Press
L’Espanyol fitxa un lateral dret per millorar encara més l’equip
Notícia: L’Espanyol fitxa un lateral dret per millorar encara més l’equip
Comparteix
El club blanc-i-blau ha anunciat l'arribada del francès Ronaël Pierre-Gabriel, i fa la segona incorporació al mercat d'hivern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa