Allau de crítiques de l’espanyolisme a Laporta per felicitar Pere Aragonès

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, no se n’ha amagat mai: és independentista i està compromès amb la llibertat del poble de Catalunya. Malgrat que sempre ha dit que no utilitzarà el Barça per fer política i que el club està obert a tothom i a totes les ideologies, el que no ha fet ha estat canviar el seu discurs personal des que torna a ser president.

Així doncs, Laporta ha reaccionat a la investidura de Pere Aragonès com a nou president de la Generalitat de Catalunya i ho ha fet a través d’un missatge a les xarxes socials. Ha escrit: “Enhorabona, MHP @perearagones per haver aconseguit la confiança del Parlament de Catalunya per encapçalar el govern del país en els propers anys. Molta sort i molts encerts, president!”.

Ara bé, aquest missatge no ha agradat a tots els seus seguidors. De fet, han estat molts els qui han criticat les seves paraules. Sembla que el fet que hagi anomenat “país” a Catalunya ha molestat a molts espanyolistes, que li han respost coses com “Catalunya no és cap país”.Més notícies
Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona

Koeman deixa entreveure el seu adéu i critica “la falta de confiança del club”

La roda de premsa del tècnic del Barça abans del partit contra l'Eibar
Todibo, amb el Niça | Europa Press

Els dos clubs europeus que estan a punt de fer un gran favor al Barça

El Niça i l'Everton estan disposats a passar per caixa per jugadors que no compten per al club blaugrana

Comentaris

  Josep Maig 21, 2021 | 18:42
  No hi ha res a fer. No son més curts de gambals per que no s'entrenen.
   Minoria Maig 22, 2021 | 09:01
   En aquest país hi ha una minoria de persones que no donen el bàsic ni en democràcia ni en coneixements d'història de Catalunya. Tampoc es volen integrar. Estan còmodes i se senten segurs en una posició servil i acrítica amb l'estat. Amb el temps i l'entrada de noves generacions més cultes, aquesta minoria anirà baixant.
  D'on no n'hi ha no en raja Maig 21, 2021 | 18:43
  El Laporta és el president de l'entitat esportiva més important de Catalunya, el MHP Pere Aragonès, és el nou president del país, si a tota aquesta gentussa no els hi agrada, que el Laporta sigui educat, que si posin fulles. Si bramen tan serà que anem bé
   FUERA LA OLIGOCRACIA Maig 22, 2021 | 07:04
   Laporta ds presidente por que tubo mas de la mas del 50% de los votos. Pero Pera no, nadie puede sere presidente legitimo sink tienes la mitad mas 1 de los votos. Como no hay democracia pues pasa esto que se llama OLIGOCRACIA.
   FUERA LA OLIGOCRACIA Maig 22, 2021 | 07:08
   Pera Aragones no es el presiden legitimo, porque no lo ha votado la mitad mas 1 de la ponlacion, cosa que con Laporta si ha pasado cob los socios. Esto pasa porque bk civimos en una DEMOCRACIA sino en una OLIGOCRACIA.
  Andreuza Maig 21, 2021 | 19:41
  Ha, ha, diuen aquests fatxendes que es faci fora la política del futbol, i ens encolomen himnes i caps d'estat no democràtics i militar. I si aquest és un país....si més no el nostre.
   FUERA LA OLIGOCRACIA Maig 22, 2021 | 07:00
   ¿?
  Ton Maig 21, 2021 | 19:45
  Res d'estrany, el nom del club, ja ho diu tot. No saben ni el que és la ètica.
  RAMON A Maig 21, 2021 | 19:53
  Quina por tenen que la mamella sel tregui de sobre.No es pot ser mes inferior
  Ricard Maig 21, 2021 | 20:14
  Jo vull recordar que Catalunya no és només el territori de 4 "províncies" inventades per un senyor (promulgat amb un simple Decret que incloia només els territoris peninsulars i no la resta de l'"Espanya de l'època, com Cuba o les Filipines) que va haver de fugir de l'Estat cames ajudeu-me per connivència amb l'ocupant bonapartista.
  tip Maig 21, 2021 | 23:59
  No són pas Espanyolistes. Són Espanyols !
  FUERA LA OLIGOCRACIA Maig 22, 2021 | 06:58
  Si ko hay separcion de poderes y principio de representacion niguna nacion es libre.
  Vicenç Ramoneda Maig 22, 2021 | 07:58
  país .-- Territori propi d'una ètnia determinada. El País Basc, el País de Gal·les, els Països Catalans. nació .-- Comunitat d'individus als quals uns vincles determinats, però diversificables, bàsicament culturals i d'estructura econòmica, amb una història comuna, donen una fesomia pròpia, diferenciada i diferenciadora de altres nacions. Catalunya fou lliure l'any 898 quant, en temps de Carles el Calp, s'independitzà dels francs i va esdevenir una nació lliure, Espanya ni existia! El primer comte independent fou Vifred el vellut, qui es deu els monestirs de Ripoll i Montserrat, i Berenguer Ramón I , el Corbat (1018) ell va fer florir les arts, agricultura i el comerç.
  Minoria Maig 22, 2021 | 09:06
  En aquest país hi ha una minoria de persones que no donen el bàsic ni en democràcia ni en coneixements d'història de Catalunya. Tampoc es volen integrar. Estan còmodes i se senten segurs en una posició servil i acrítica amb l'estat. Amb el temps i l'entrada de noves generacions més cultes, aquesta minoria anirà baixant.
  skamarla Maig 22, 2021 | 12:31
  L'accepció 2 de la RAE diu "Territorio, con características geográficas y culturales propias, que puede constituir una entidad política dentro de un Estado." Ara es veu que ni això? Són curts, molt curts.
  GAVANENC Maig 22, 2021 | 12:40
  Borden... Donç anem be...

Nou comentari