Món Esport
Els dos clubs europeus que estan a punt de fer un gran favor al Barça
  • CA

El Barça es troba en una situació econòmica crítica i necessita solucionar-la aviat. Al mercat d’estiu s’obre una gran oportunitat per al club blaugrana per començar a fer gestions que millorin la salut de l’entitat. Hi ha dues prioritats molt clares: intentar vendre jugadors i rebaixar la massa salarial. Sense aquests dos elements, la renovació que vol fer Joan Laporta a l’equip serà impossible.

A la llista de transferibles hi ha molts noms: Umtiti, Trincao, Neto, Junior, Coutinho, Matheus, Pjanic… i fins i tot alguns que fins fa poc no ho eren, com Griezmann, Dembélé, Lenglet o inclús Piqué, Busquets, Roberto i Alba. De fet, el club està disposat a escoltar ofertes per a gairebé tots els seus futbolistes, amb excepció d’alguns com Messi, Pedri, Ter Stegen, Araujo o Ansu Fati.

El club és conscient que serà molt difícil trobar sortida als jugadors transferibles, primer perquè cobren molts diners i segon perquè el mercat està molt tocat a causa de la pandèmia. Tanmateix, ja han aparegut els primers equips que podrien començar a solucionar les coses a can Barça i un d’ells és un vell conegut.

El primer que ho farà, per això, és el Niça. El club francès ha comptat amb els serveis de Jean-Clair Todibo durant la segona meitat de temporada i han quedat contents. És per això que, segons apunten diversos mitjans de comunicació, estan disposats a executar l’opció de comprar i pagar fins a 8,5 milions d’euros per Todibo. Tot un regal gairebé inesperat per al club culer.

D’altra banda, l’altre club que s’està posant bé és el mateix que va salvar el Barça l’estiu del 2018 amb els fitxatges de Lucas Digne, André Gomes i Yerry Mina: l’Everton. El club anglès s’ha interessat per dos futbolistes que no tenen cabuda a l’entitat blaugrana, però que encara podrien deixar algun milió a la caixa. Són Coutinho i Neto. Per al primer es parla d’uns 40 milions d’euros, mentre que pel segon no ha transcendit encara cap inici d’oferta. En qualsevol cas, seria una gran jugada per al Barça, que veuria com ingressaria alguns diners i, a la vegada, rebaixaria molt la massa salarial.



Més notícies
Leo Messi en un partit amb el Barça | Europa Press
La temporada acaba per a Messi
Notícia: La temporada acaba per a Messi
Comparteix
Koeman ha accedit a donar-li uns dies de descans abans de la Copa Amèrica
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
Ter Stegen, operat amb èxit a Suècia, envia un missatge d’optimisme
Notícia: Ter Stegen, operat amb èxit a Suècia, envia un missatge d’optimisme
Comparteix
El porter del Barça ha estat sotmès a un procediment terapèutic en el tendó rotulià

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa