Món Esport
Koeman deixa entreveure el seu adéu i critica “la falta de confiança del club”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa abans de viatjar a Eibar per enfrontar-se a l’equip basc a Ipurua en un partit on cap dels dos equips s’hi juga res; uns són a Segona, els altres ja no poden guanyar la Lliga. A ningú no se li escapa que, amb el trist final de temporada dels blaugranes, aquest podria ser el darrer partit del tècnic neerlandès a la banqueta culer. Com ja és habitual en les darreres jornades, se li ha preguntat sobre si creu que seguirà o no el curs vinent i la seva resposta ha sonat a comiat: “En l’últim tram de la temporada he trobat a faltar la confiança del club, perquè no m’han volgut parlar sobre el meu futur”.

Koeman ha confirmat que un cop s’hagi disputat aquest darrer compromís es reunirà amb Joan Laporta. El president, per cert, va dir fa pocs dies que s’havia “acabat un cicle” i que “entrarem en un procés de renovació”. La cadira de l’entrenador trontolla més que mai. Ara bé, Koeman no es dona per vençut i assegura que “jo vull seguir i complir el meu contracte”. Tanmateix, tampoc no se li escapa que “el president tindrà l’última paraula”.

El tècnic neerlandès, si és que marxa, ho farà de forma combativa. En unes declaracions molt contundents, ha demanat respecte i ha insistit molt en aquest concepte: “S’ha de respectar més l”entrenador i els jugadors. Els jugadors estan tocats perquè no mereixien el tracte rebut els últims dies que han sortit a la premsa. Mereixen més respecte”.



Més notícies
Leo Messi en un partit amb el Barça | Europa Press
La temporada acaba per a Messi
Notícia: La temporada acaba per a Messi
Comparteix
Koeman ha accedit a donar-li uns dies de descans abans de la Copa Amèrica
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
Ter Stegen, operat amb èxit a Suècia, envia un missatge d’optimisme
Notícia: Ter Stegen, operat amb èxit a Suècia, envia un missatge d’optimisme
Comparteix
El porter del Barça ha estat sotmès a un procediment terapèutic en el tendó rotulià

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a maig 21, 2021 | 18:40
    Josep maig 21, 2021 | 18:40
    Té raó. Totalment.
  2. Icona del comentari de: Rocacorba a maig 21, 2021 | 21:41
    Rocacorba maig 21, 2021 | 21:41
    Amb la MORTARADA DE € QUE COBRA AQUEST SENYOR, POTSER QUE GUANYES ALGUN PARTIT ?. DIC JO. Qua una empresa lloga els meus serveis, es per fer la feina ben feta. No si la faig ben feta, cobro el sou i a mes uns incentius. No, ami en llogan per un sou i fer la feina ben feta. Hi sensa cap mes incentiu. com tothom!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa