Món Esport
El bàsquet femení, l’única bona notícia dels equips catalans a Europa

La jornada europea de bàsquet dels equips catalans ha deixat una gran notícia a terres gironines. I és que l’Uni Girona ha aconseguit classificar-se per l’Eurolliga després de remuntar 12 punts de diferència al Villeneuve-d’Ascq, equip del nord de França. Per altra banda, el Barça ha superat el Bayern de Munic a terres bavareses al tercer partit de la màxima competició europea, però també ha caigut dos dies després al pavelló del Zalguiris Kaunas. Finalment, el Joventut de Badalona ha deixat enrere les bones sensacions caient derrotat a Turquia contra el Bursaspor Basketball.

Uni Girona-Villeneuve-d’Ascq (66-43)

La gran notícia de la setmana al bàsquet català ha estat la classificació de l’Uni Girona a l’Eurolliga. Les catalanes han hagut de remuntar els 12 punts de diferència de la derrota que van patir a l’anada contra el Villeneuve-d’Ascq de França. Les gironines han arribat a la mitja part amb el marcador força igualat (29-25), però els darrers vint minuts de partit han fet un gran paper per tal d’acabar el partit amb una diferència de 23 punts per sobre de les franceses. Girona tornarà a veure el seu equip a la màxima competició europea de clubs de bàsquet un cop més.

Bayern de Munic-Barça (73-84)

Després de la victòria patida contra el Reial Madrid al Palau Blaugrana de la setmana passada, el Barça de Sarunas Jasikevicius ha jugat dos partits més d’aquesta competició en els últims dies. El primer ha estat contra el Bayern de Munic i els catalans han superat els bavaresos a la seva pista per una diferència d’onze punts. El duel ha arribat empatat a la mitja part, però un molt bon tercer quart dels blaugranes ha donat el marge suficient per sumar una nova victòria a Europa. Álex Abrines i Nico Laprovittola han estat els màxims anotadors de l’enfrontament amb 14 punts cadascú.

Zalguiris Kaunas-Barça (73-72)

Tot i la bona dinàmica que havia agafat el Barça a l’Eurolliga amb dues victòries consecutives, els blaugranes han acabat ensopegant a la pista del Zalguiris Kaunas. Els blaugranes no han fet un bon partit, ja que han estat per darrere durant bona part del duel. Només un rampell del Barça al tercer quart ha posat per davant als catalans, però no ha estat suficient. Satoransky ha tingut l’oportunitat d’anotar la cistella de la victòria sobre la botzina, però el llançament del base ha estat bloquejat per la defensa del Zalguiris. Amb aquesta derrota el Barça acaba la quarta jornada amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Tomas Satoransky, jugador del FC Barcelona | @FCBbasket
Tomas Satoransky, jugador del FC Barcelona | @FCBbasket

Bursaspor Basketball-Joventut de Badalona (81-72)

El Joventut de Badalona també ha perdut el seu partit de l’Eurocup. Després que els catalans sumessin la primera victòria europea davant la seva afició, no han pogut superar el Bursaspor Basketball de Turquia fora de casa. Els de Carles Durán no s’han desenganxat en cap moment del marcador, però els turcs han estat mínimament millors durant tres dels quatre quarts de l’enfrontament. L’equip badaloní acaba la segona jornada amb un partit guanyat i un perdut i se situa a la cinquena posició de la graella de la classificació.



Més notícies
Lewandowski celebra un gol contra el Vila-real | FC Barcelona
Les notes del Barça-Vila-real: dos excel·lents i cap suspens
Notícia: Les notes del Barça-Vila-real: dos excel·lents i cap suspens
Comparteix
Molt bon partit dels blaugranes al Camp Nou per recuperar les bones sensacions i el camí de la victòria
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
La reacció de Xavi a la gran xiulada del Camp Nou a Gerard Piqué
Notícia: La reacció de Xavi a la gran xiulada del Camp Nou a Gerard Piqué
Comparteix
El tècnic del Barça ha dit que Piqué és un exemple dins del vestidor
Frenkie de Jong lluita una pilota amb Yéremi Pino durant el Barça-Vila-real | Europa Press
La demarcació més icònica del Barça ja té un nou amo
Notícia: La demarcació més icònica del Barça ja té un nou amo
Comparteix
De Jong substitueix l'assenyalat Busquets com a pivot defensiu, i completa un partit magistral contra el Vila-real, amb bones passades, velocitat i recuperacions
Jugadors del FC Barcelona celebrant un gol durant el Barça - Vila-real de Lliga | @FCBarcelona_cat
El Barça goleja el Vila-real i deixa enrere una setmana de malsons (3-0)
Notícia: El Barça goleja el Vila-real i deixa enrere una setmana de malsons (3-0)
Comparteix
Dos gols de Lewandowski i un d'Ansu Fati donen els tres punts al Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa