Món Esport
Mirotic apropa el Barça a la ‘final four’ (66-75)

El Barça de Sarunas Jasikevicius s’apropa de forma significativa a la final four de l’Eurolliga. Els blaugranes han derrotat el Bayern de Munic a Alemanya (66-75) en el tercer partit dels quarts de final i ja només necessiten una victòria per tenir una plaça per a la cita tan esperada de Belgrad del pròxim mes de maig. La primera oportunitat la tornaran a tenir a Munic aquest divendres 29 d’abril, però, en cas de perdre, podran segellar l’accés a la final four al Palau Blaugrana la setmana vinent. De moment, el Reial Madrid és l’únic equip que ha superat la ronda dels quarts i, de fet, serà el rival del Barça en cas que els blaugranes puguin fer efectiva la seva classificació.

La crònica del Bayern de Munic-Barça

Els de Saras han començat a guanyar el partit des del primer minut, ja que han fet un primer quart espectacular, amb un gran encert des de la línia de triple. Al final del primer temps, el Barça ja tenia divuit punts d’avantatge respecte al Bayern. És cert que, amb la sensació de tenir la feina feta, els blaugranes s’han relaxat al tercer període i els alemanys han retallat distàncies, però al darrer quart s’han igualat les forces i els culers no han patit per assegurar el triomf.

Nikola Mirotic, líder indiscutible

Si normalment ja és el millor, aquest cop ha estat el líder indiscutible de l’equip en tots els sentits. Nikola Mirotic ha finalitzat el duel amb vint-i-cinc punts i un trenta-u de valoració. Només ha fallat tres dels catorze llançaments que ha intentat. D’altra banda, Nick Calathes ha tornat a ser el far del conjunt de Saras i ha fregat fins i tot els números de la triple figura amb vuit punts vuit assistències i set rebots.

Manresa 96-102 Betis

Per la seva banda, el Manresa, que fa pocs dies va certificar la presència al play-off de la Lliga ACB, no està aprofitant les oportunitats que ha tingut per pujar llocs a la classificació i evitar rivals complicats. Els del Bages han perdut contra el Betis (96-102), un equip que està lluitant per no baixar a la Lliga Leb Or, i ja estan a tres partits de la segona posició, la qual tenien molt a prop no fa gaires jornades.



Més notícies
Els jugadors del Barça, després de guanyar el Tenerife | FC Barcelona
Els equips catalans asseguren els seus objectius a l’ACB
Notícia: Els equips catalans asseguren els seus objectius a l’ACB
Comparteix
El Barça consolida virtualment la primera posició i la Penya i el Manresa jugaran el play-off
Els jugadors del Barça després del partit | FC Barcelona
El Barça es complica la presència a la final four de l’Eurolliga (75-90)
Notícia: El Barça es complica la presència a la final four de l’Eurolliga (75-90)
Comparteix
El Bayern ha igualat la sèrie a una victòria i els blaugranes se la jugaran a Alemanya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa