Món Esport
Els equips catalans asseguren els seus objectius a l’ACB

Els tres equips catalans de la Lliga ACB han vist recompensades les seves respectives temporades brillants amb la consolidació dels seus respectius objectius durant aquest cap de setmana. El Manresa, que ha perdut el seu duel contra el Baskonia, ha assegurat de totes maneres la participació en el play-off final, de la mateixa manera que ja havien fet la Penya i el Barça. Els dos equips del Barcelonès sí que han guanyat, amb la qual cosa han aconseguit certificar de forma virtual la primera plaça per part blaugrana i evitar els grans rivals als quarts de final de l’ACB per part verd-i-negra.

Penya 76-70 Unicaja

El Joventut de Badalona s’ha llepat les ferides després de la dolorosa i sorprenent eliminació de l’Eurolliga en mans de l’Ulm alemany. Els de Carles Duran han guanyat l’Unicaja de Màlaga gràcies a un segon quart sensacional, on han posat una distància al marcador que ha estat molt significativa. Derek Willis i Pau Ribas han liderat els verd-i-negres per aconseguir un triomf que els garanteix que no es creuaran amb el Barça o el Reial Madrid als quarts de final del play-off de l’ACB.

Baskonia 107-85 Manresa

Malgrat haver fet un pal partit en terres basques, els del Bages tanquen la jornada amb un regust dolç, ja que s’han assegurat la participació en el play-off final de la Lliga ACB. Ara bé, els de Pedro Martínez haurien de procurar fer partits més bons per aconseguir una posició més elevada a la classificació, ja que han passat de lluitar per la segona plaça a ser sisens. Wade Baldwin IV ha fet un partit sensacional amb el Baskonia per esborrar els catalans del mapa i ha acabat amb fins a quaranta-un punts de valoració.

Barça 69-65 Tenerife

Després de la mala imatge oferta al Palau Blaugrana contra el Bayern de Munic en el segon partit dels quarts de final de l’Eurolliga, el Barça ha recuperat les bones sensacions amb un triomf molt treballat contra el Tenerife, un dels millors equips de la Lliga ACB. Amb aquesta victòria, els blaugranes només en necessiten dues més per acabar la fase regular com a primers classificats i també engreixen la maquinària de cara a les dues batalles que hauran de lliurar a terres alemanyes.



Més notícies
Els jugadors del Barça després del partit | FC Barcelona
El Barça es complica la presència a la final four de l’Eurolliga (75-90)
Notícia: El Barça es complica la presència a la final four de l’Eurolliga (75-90)
Comparteix
El Bayern ha igualat la sèrie a una victòria i els blaugranes se la jugaran a Alemanya
La Penya ha caigut eliminada de l'Eurocup contra l'Ulm | Club Joventut de Badalona
Decepció històrica i totalment inesperada de la Penya (73-79)
Notícia: Decepció històrica i totalment inesperada de la Penya (73-79)
Comparteix
L'Ulm ha eliminat els verd-i-negres als vuitens de final de l'Eurocup

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa