Món Esport
Decepció històrica i totalment inesperada de la Penya (73-79)

El Club Joventut de Badalona estava fent una gran temporada fins al moment: classificats per a la Copa ACB, lluitant per a la segona posició de la Lliga i líders del seu grup a l’Eurocup. És per això que els seguidors verd-i-negres ja estaven pensant en un curs històric, on tornar a aixecar un títol europeu era més factible que mai. Tanmateix, un equip modest i fins i tot desconegut, el Ratiopharm Ulm, cinquè classificat de la lliga alemanya, ha acabat amb totes les esperances de la Penya. L’equip germànic ha tret profit del nou format de l’Eurocup amb les eliminatòries a partit únic i ha assaltat el Palau Olímpic de Badalona als vuitens de final en un partit nefast dels catalans (73-79). Tothom patia per un possible encreuament posterior amb la poderosa Virtus de Bologna, però el fet de mirar tan lluny i menysprear l’Ulm ha acabat passant factura de mala manera als de Carles Duran.

S’ha de dir, però, que la Penya ha dominat el resultat i el partit en línies generals. Si bé els catalans no han arribat a tenir en cap moment un avantatge especialment considerable, la sensació era que en qualsevol moment podien marxar en el marcador. Els alemanys, però, han contingut bé tots els atacs dels verd-i-negres i s’han preparat per a un darrer quart on han posat una marxa més i els badalonins no han estat capaços de reaccionar. Molts jugadors de la Penya han estat irreconeixibles, com Ante Tomic i Brandon Paul, que han acabat amb números molt allunyats dels seus registres habituals. També s’ha trobat molt a faltar la figura de Vladimir Brodziansky.

Barça-Bayern de Munic (77-67)

Si el Palau Olímpic de Badalona ha viscut una nit per oblidar, tot el contrari ha succeït al Palau Blaugrana. El Barça de Sarunas Jasikevicius ha començat els play-offs de l’Eurolliga de la millor manera possible, amb un partit molt seriós i una victòria molt convincent sobre el Bayern de Munic (77-67). La sensació ha estat que els culers no han jugat al 100%, però tot i això han respost a qualsevol intent de reacció dels alemanys amb moltíssima contundència. Brandon Davies ha estat el millor dels catalans, amb una actuació estel·lar, però també ha estat vital l’aportació de Nico Laprovittola i Dante Exum en determinats moments del duel.



Més notícies
Cristhian Stuani celebra un gol a Montilivi | Girona FC
El Girona manté viu el somni de l’ascens directe (2-0)
Notícia: El Girona manté viu el somni de l’ascens directe (2-0)
Comparteix
Els catalans han derrotat el filial de la Reial Societat a casa i es troben a sis punts de la segona posició
Els jugadors del Cadis celebren un gol al Camp Nou | Cádiz Club de Fútbol
El Cadis i l’arbitratge agreugen la crisi del Barça (0-1)
Notícia: El Cadis i l’arbitratge agreugen la crisi del Barça (0-1)
Comparteix
Els blaugranes han jugat molt millor que en els darrers partits, però han perdut contra un dels pitjors equips de la Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa