El Barça es complica la presència a la final four de l’Eurolliga (75-90)

El Barça ha perdut davant el Bayern de Munic al Palau Blaugrana el segon partit dels quarts de final de l’Eurolliga. L’equip bavarès ha dominat pràcticament tot el duel davant un conjunt català que no ha estat capaç de frenar el recital ofensiu visitant, liderat per 26 punts de l’exblaugrana Deshaun Thomas. Ara, el resultat de la sèrie és d’1-1, ja que tots dos equips han aconseguit una victòria. No obstant això, l’equip de Sarunas Jasikevicius juga els dos pròxims duels de l’eliminatòria a Alemanya i haurà de guanyar un d’ells si no vol quedar eliminat, ja que es classifica el primer que obtingui tres triomfs.

Gran segon quart del Bayern

El partit ha començat molt igualat. El Bayern ha aconseguit una renda de cinc punts, però els culers han respost amb un parcial de 7-0 que ha obligat a Andrea Trinchieri a demanar un temps mort quan el resultat era de 13-11. L’efecte del minut de pausa ha estat immediat perquè els teutons han arribat al final del primer període guanyant per 18-23. Les complicacions per al conjunt blaugrana han començat al segon quart, quan els alemanys han assolit els quinze punts d’avantatge gràcies a una ratxa de 0-12. El FC Barcelona ha impedit que la diferència augmentés encara més abans del descans per mitjà de Calathes, que ha ofert la seva millor versió per escurçar mínimament el marcador. El resultat a la mitja era de 35-48.

Una bona arrencada del tercer quart del Barça i dos triples de Kuric han permès que els blaugranes se situessin a tan sols sis punts del seu rival. No obstant això, l’equip local ha espatllat tota la feina que havia fet en aquest període en concedir dos triples al tram final del quart que han permès que el Bayern tornés a ampliar el seu avantatge fins als onze punts. L’últim intent de remuntada dels blaugranes ha arribat amb un parcial de 6-0 que ha reduït la diferència fins a les set unitats. Així i tot, els bavaresos han aconseguit forçar diverses personals que li han permès sentenciar el partit per mitjà dels tirs lliures. Un triple de Weiler-Babb quan faltaven dos minuts ha tornat a establir quinze punts de diferència i ha deixat el duel vist per sentència.