Món Esport
Cop molt dur per al Barça femení en el moment més important de la temporada

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha comunicat que la davantera neerlandesa Lieke Martens pateix una lesió als isquiotibials de la cuixa dreta. La jugadora blaugrana, que tot just entrava a la recta final d’un procés de recuperació, es perdrà presumiblement tot el que queda de temporada, ja que el Barça ha anunciat que el temps de baixa previst és d’unes quatre setmanes. Aquest és exactament el temps que falta per a la final de la UEFA Women’s Champions League, que és un dels últims partits que podria disputar el conjunt de Jonatan Giráldez aquest curs. Ara bé, sí que podria arribar a una eventual final de Copa, ja que aquesta té lloc el dia 29 de maig.

La lesió de Martens arriba el dia abans de les semifinals de Champions

La lesió de Martens arriba en un molt mal moment per a l’equip, ja que quan semblava que la davantera neerlandesa estava a punt de recuperar-se, ha tornat a trencar-se. El comunicat del Barça ha arribat el dia abans de l’anada de les semifinals de la Champions contra el Wolfsburg al Camp Nou, així que el moment no podia ser més inoportú. Tanmateix, les culers han sabut rendir de forma correcta durant els últims partits sense Martens, així que aquesta lesió no pot ser cap excusa.

La temporada del Barça femení, brillant malgrat les lesions

Novament, el Barça femení torna a tenir una molt mala notícia des de la infermeria. Aquesta temporada aquest està sent el gran llast per a un equip que de totes maneres ha guanyat tots i cadascun dels partits que ha disputat. Fins al moment, aquest any encara està sent millor que l’anterior per a les de Giráldez i ja han aixecat dos títols: la Lliga i la Supecopa. A més a més, es troben a les semifinals de la Copa i de la Champions, així que compten amb opcions totals de repetir la gesta del triplet de la temporada passada. Ara bé, si les lesions no han causat un impacte a la plantilla pel que fa a resultats, ara que els tornejos arriben al seu punt més exigent, caldrà anar amb molt de compte.



Més notícies
Aitana Bonmatí, migcampista del Barça femení | JPA
Aitana: “Jugar al Camp Nou la vígilia de Sant Jordi és encara més especial”
Notícia: Aitana: “Jugar al Camp Nou la vígilia de Sant Jordi és encara més especial”
Comparteix
En declaracions a Món Esport, la migcampista del Barça femení ha analitzat la prèvia a l'anada de les semifinals de Champions contra el Wolfsburg
Clàudia Pina, lesionada amb la selecció espanyola | @sefutbolfem
La maledicció del Barça femení amb la selecció espanyola
Notícia: La maledicció del Barça femení amb la selecció espanyola
Comparteix
Clàudia Pina és la tercera jugadora de l'equip blaugrana que es lesiona amb 'La Roja' aquesta temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa