Món Esport
La maledicció del Barça femení amb la selecció espanyola

La davantera catalana del Futbol Club Barcelona Clàudia Pina s’ha lesionat en el darrer compromís de la selecció espanyola femenina i l’entitat blaugrana ha comunicat que pateix un esquinç al turmell dret. Malgrat que, com sempre, el Barça no ha comunicat el temps de baixa de la futbolista de Montcada i Reixac, ara per ara no podrà disputar els pròxims partits. Tanmateix, Jonatan Giráldez compta a poder-la tenir disponible de cara al transcendental duel de les culers contra el Wolfsburg del pròxim divendres 22 d’abril, corresponent a l’anada de les semifinals de la UEFA Champions League.

En aquest cas, la lesió de Pina no sembla greu, però sí que talla l’evolució d’un gran moment de forma de la davantera catalana, qui, per exemple, va ser fonamental en l’eliminatòria dels quarts de final de la Champions amb dos gols contra el Reial Madrid, un a l’anada i un altre a la tornada. Clàudia Pina ha començat a destacar aquesta temporada amb el Barça després de jugar durant dos anys al Sevilla com a cedida. Aquest curs ha encaixat a la perfecció al conjunt blaugrana i ha jugat fins a vint-i-un partits, entre els quals ha aconseguit marcar fins a quinze dianes.

Clàudia Pina, la tercera jugadora del Barça que es lesiona amb la selecció espanyola

Ara bé, la lesió de Pina s’afegeix a una llista relativament llarga de jugadores del Barça que s’han lesionat amb la selecció espanyola. La davantera Bruna Vilamala es va trencar el lligament encreuat anterior amb la sots-23 i va haver de ser operada el passat mes de novembre. Encara és baixa. D’altra banda, Mariona Caldentey també s’ha lesionat amb la selecció espanyola en dues ocasions, així que gairebé es pot parlar d’una maledicció. A més a més, la davantera nigeriana Asisat Oshoala també ha patit problemes físics en enfrontaments de conjunts internacionals.



Més notícies
Les jugadores del Barça, al Camp Nou | FC Barcelona
El barcelonisme ho torna a fer
Notícia: El barcelonisme ho torna a fer
Comparteix
El Barça tornarà a fer història al Camp Nou, en un partit de futbol femení
Les jugadores del Barça celebren un gol | Europa Press
Es torna a desfermar la bogeria col·lectiva pel Barça femení
Notícia: Es torna a desfermar la bogeria col·lectiva pel Barça femení
Comparteix
Més de 130.000 persones han col·lapsat el web del club per intentar aconseguir una entrada per al partit contra el Wolfsburg

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a abril 11, 2022 | 19:53
    Anònim abril 11, 2022 | 19:53
    Massa poc !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa