Món Esport
Es torna a desfermar la bogeria col·lectiva pel Barça femení

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona continua aixecant passions i, després del gran èxit de la tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League contra el Reial Madrid al Camp Nou, el següent partit que es disputarà al gran estadi blaugrana va pel mateix camí. Tant és així que, el primer dia en què el club ha posat a la venda per al públic general les entrades per a l’anada de les semifinals contra el Wolfsburg, més de 130.000 persones n’han intentat aconseguir una i han col·lapsat el web del club. De fet, el dia anterior ja se’n van retirar 50.000, totes les que l’entitat blaugrana havia posat a disposició dels socis, així que aquestes 130.000 persones s’han barallat per poc menys de 50.000 entrades, que eren les que restaven.

El Barça podria tornar a superar el seu propi rècord d’assistència a un partit femení

D’aquesta manera, el Barça va en la direcció de batre novament el rècord d’assistència en un partit de futbol femení. Si bé les més de 91.000 persones del duel contra el Madrid ja van suposar aquest registre històric, contra el Wolfsburg es preveu que també es venguin totes les entrades i hi ha factors que fan pensar que més gent hi podria anar, ja que en el cas de l’anterior partit va fer mal temps fins a l’últim moment i és probable que molta gent es quedés a casa per aquest motiu. A més a més, també hi va haver molts problemes d’accés al Camp Nou, cosa que el club ja hauria d’haver tingut temps de solucionar.

Aquest partit contra el Wolfsburg serà el darrer d’aquesta temporada que el Barça femení pugui jugar al Camp Nou. Amb la Lliga ja guanyada, els partits de la competició domèstica han perdut interès, així que no es preveu que n’hi disputin cap. Tot i això, la temporada vinent és probable que l’equip de Jonatan Giráldez, si continua sent el tècnic blaugrana, tingui molta més presència al gran estadi culer, ja que, fins al moment, els dos que s’hi han jugat han estat autèntics èxits sense precedents.



Més notícies
Misa, portera del Madrid, i Mapi León, defensa del Barça, durant una concentració amb Espanya | Europa Press
El retrobament de Mapi León i la portera del Madrid després de la polèmica
Notícia: El retrobament de Mapi León i la portera del Madrid després de la polèmica
Comparteix
La blaugrana va burlar-se de Misa per l'errada en el primer gol en l'històric clàssic de Champions al Camp Nou
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Notícia: Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Comparteix
Els socis del Barça han aprovat l'acord de patrocini entre el club blaugrana i Spotify

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa