Món Esport
El retrobament de Mapi León i la portera del Madrid després de la polèmica

El partit entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid femenins de la setmana passada, disputat al Camp Nou i amb una victòria local per 5-2, ha donat molt de què parlar. Primer, pel rècord estratosfèric que es va batre en termes d’assistència a l’estadi. Mai cap partit de futbol femení havia arreplegat tanta gent. Segon, per l’exhibició blaugrana, que ha classificat les de Jonatan Giráldez per les semifinals de la UEFA Women’s Champions League. I, tercer, pel polèmic gest que va fer la defensa blaugrana Mapi León a la portera madridista, Misa, després del matx. Ara, però, en la concentració de la selecció espanyola, totes dues s’han retrobat i, pel que s’ha vist a les xarxes socials, hi regna l’harmonia.

Mapi León i Misa acaben amb la polèmica

El polèmic gest, mostrat al final d’aquest article, va generar una onada d’indignació entre el madridisme a les xarxes socials. Molts aficionats i moltes aficionades del Reial Madrid van rebutjar i condemnar ferotgement la jugadora blaugrana. I això va fer que l’autora del vídeo, Hermoso, hagués de sortir al pas. Malgrat les crítiques esmentades, amb les imatges que ha compartit la selecció espanyola de futbol femení tot ha quedat en una anècdota i no pas en un conflicte, en tant que es veu totes dues jugadores fent broma i somrient. Si bé no va ser un gest esportiu de Mapi León, Misa ha demostrat que no és tan greu com alguns l’havien pintat.

Què va passar exactament?

Mapi León va obrir la llauna de les seves amb un golàs no premeditat. És a dir, l’aragonesa va llançar, des de la banda dreta, una centrada que es va convertir en centrada-xut. Tenia intenció de centrar una pilota que finalment es va colar a la porteria madridista. La portera, Misa, no s’ho esperava i podria haver fet alguna cosa més. Per coses del destí, les proves d’antidopatge posteriors al partit van reunir a les dues protagonistes en la mateixa sala, juntament amb la també blaugrana Irene Paredes. I allà es va donar la imatge en qüestió.

Mentre totes tres esperaven que els resultats, les jugadores blaugranes estaven, per motius obvis, eufòriques. Celebraven un històric triomf succeït en un escenari de somni. I ho feien davant la cara de circumstàncies de Misa, derrotada minuts abans a la gespa. Tot això ho va captar la davantera del Barça Jennifer Hermoso, irrompent a la sala amb el seu mòbil. El que Mapi León desconeixia és que no gravava pas un vídeo normal i corrent, sinó que Hermoso estava fent un directe d’Instagram. Probablement per això, Mapi León, en l’estat d’eufòria esmentat, va perdre la compostura i de cop i volta, assenyalant Misa, va fer un gest simulant que menjava. És a dir, la blaugrana va burlar-se de l’actuació de Misa en el seu gol, recordant que se l’havia empassat.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol al Camp Nou | @FCBfemeni
Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Notícia: Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Comparteix
El Barça femení elimina el Madrid i passa a les semifinals de la Champions en una jornada històrica
Mapi León celebra el triomf al Camp Nou contra el Madrid | @FCBfemeni
El madridisme, indignat amb un polèmic gest d’una jugadora del Barça
Notícia: El madridisme, indignat amb un polèmic gest d’una jugadora del Barça
Comparteix
Mapi León va burlar-se de la portera del Madrid després de l'històric partit al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa