Món Esport
El madridisme, indignat amb un polèmic gest d’una jugadora del Barça

El partit entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid femenins d’aquesta setmana, disputat al Camp Nou i amb una victòria local per 5-2, ha batut un rècord estratosfèric. Mai s’havia parlat tant de futbol femení com en els últims dos dies. Aquesta categoria ha arribat a les altes esferes mediàtiques per quedar-s’hi, de manera merescuda. Les 91.553 espectadores i espectadors van fer de l’estadi culer una festa, mentre que les jugadores van respondre a la gespa amb una exhibició. Ara, però, el matx continua donant de què parlar. I és que ha transcendit una imatge de la defensa blaugrana Mapi León molt polèmica i que ha generat molta indignació entre el madridisme a les xarxes socials.

Mapi León va obrir la llauna de les seves amb un golàs no premeditat. És a dir, l’aragonesa va llançar, des de la banda dreta, una centrada que es va convertir en centrada-xut. Tenia intenció de centrar una pilota que finalment es va colar a la porteria madridista. La portera, Misa, no s’ho esperava i podria haver fet alguna cosa més. Per coses del destí, les proves d’antidopatge posteriors al partit van reunir a les dues protagonistes en la mateixa sala, juntament amb la també blaugrana Irene Paredes. I allà es va donar la imatge en qüestió.

Mentre totes tres esperaven que els resultats, les jugadores blaugranes estaven, per motius obvis, eufòriques. Celebraven un històric triomf succeït en un escenari de somni. I ho feien davant la cara de circumstàncies de Misa, derrotada minuts abans a la gespa. Tot això ho va captar la davantera del Barça Jennifer Hermoso, irrompent a la sala amb el seu mòbil. El que Mapi León desconeixia és que no gravava pas un vídeo normal i corrent, sinó que Hermoso estava fent un directe d’Instagram. Probablement per això, Mapi León, en l’estat d’eufòria esmentat, va perdre la compostura i de cop i volta, assenyalant Misa, va fer un gest simulant que menjava. És a dir, la blaugrana va burlar-se de l’actuació de Misa en el seu gol, recordant que se l’havia empassat.

Aquesta circumstància no només va ser captada pel públic que estava presenciant el directe d’Instagram. També va ser capturada i publicada a les xarxes. Això va córrer com l’electricitat per tot arreu, i ha indignat en gran escala el madridisme.

Fruit d’això, Hermoso, qui feia el directe, ha sortit al pas amb unes piulades per, d’aquesta manera, defensar la seva companya, reivindicant que ningú coneix el context del vídeo i que per tant les imatges no són suficients per jutjar Mapi León.

L’aparició d’un equip femení del Reial Madrid ha suposat una autèntica benedicció per aquesta categoria en termes mediàtics i en l’àmbit estatal. Si bé el futbol femení ha crescut els últims anys a pas de creuer, gràcies a l’Atlètic de Madrid i especialment al Barça, encara mancava de la salsa que sí que tenia el masculí. Rivalitats com les establertes entre el Futbol Club Barcelona de Pep Guardiola i el Madrid de José Mourinho o Gerard Piqué i el Reial Club Deportiu Espanyol masculí no s’anaven donant en un futbol en auge. Ara, però, després de la fita històrica blaugrana al Camp Nou d’aquesta setmana, les coses han canviat.



Més notícies
Les jugadores del Barça, abans del clàssic | Europa Press
Dues dades on el Barça femení s’imposa al masculí
Notícia: Dues dades on el Barça femení s’imposa al masculí
Comparteix
La temporada 2021-2022 del Futbol Club Barcelona està sent molt fructífera per a l'equip femení
Les jugadores del Barça celebren un gol al Camp Nou | @FCBfemeni
Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Notícia: Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Comparteix
El Barça femení elimina el Madrid i passa a les semifinals de la Champions en una jornada històrica

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ¡Ajo y agua! a abril 01, 2022 | 19:53
    ¡Ajo y agua! abril 01, 2022 | 19:53
    ¿Sabeis?
  2. Icona del comentari de: JordiP a abril 01, 2022 | 20:53
    JordiP abril 01, 2022 | 20:53
    "Esta gente"? A que es vol referir a "los catalufos"? He, he, la Mapi és saragossana! Manyica, però de les bones, de les que segurament no accepten les xorrades de Lambán.
  3. Icona del comentari de: .ton c. a abril 02, 2022 | 09:04
    .ton c. abril 02, 2022 | 09:04
    encara crema l´eliminació i i el récord mundial d´assistència, aixó pel madridisme és insoportable, a veure quina serà la propera putada que ens faràn?.
  4. Icona del comentari de: Salvado a abril 02, 2022 | 09:14
    Salvado abril 02, 2022 | 09:14
    Que les den al real de Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa