Món Esport
Dues dades on el Barça femení s’imposa al masculí

El rècord que ha batut el primer equip femení del Futbol Club Barcelona a l’hora d’ajuntar més de 90.000 persones al Camp Nou i convertir-se en el partit de futbol femení amb més assistència de la història no fa res més que certificar que, com va dir la capitana, Alèxia Putellas, ha començat “una nova era”. Des que l’any 2019 el Barça va arribar a la final de la UEFA Women’s Champions League, el club ha treballat de valent per acabar de fer el pas definitiu i portar el conjunt blaugrana a l’elit del futbol femení mundial. I així ho ha fet. Si bé és cert que això es pot detectar amb sensacions, el fet d’haver batut un rècord històric i mundial ho fa encara més palès. Més enllà d’això, però, hi ha altres dades que també ho certifiquen. De fet, són dos registres on el primer equip femení s’imposa clarament al masculí.

El Barça femení ha reunit més gent al Camp Nou que el masculí

Per una banda, la xifra de 91.553 espectadors suposa la millor entrada del Camp Nou aquesta temporada. Això vol dir que en cap dels divuit partits que el Barça masculí ha jugat aquesta temporada al seu feu ha pogut reunir més públic. És més, només hi ha una cita que s’hi apropa, que és, justament, el clàssic de Lliga de la primera volta. En aquella ocasió, fins a 86.250 persones van acudir al Camp Nou per veure l’equip masculí. És cert que s’han de tenir en compte dos matisos: el Barça va fer promocions especials per al partit femení i en alguns duels del masculí hi havia accés limitat a causa de les restriccions per la pandèmia del coronavirus. Tot i això, no deixa de ser una dada molt significativa.

Alèxia ven el doble de samarretes que Pedri

Per altra banda, RAC1 ha fet pública una informació que va en la mateixa direcció: Alèxia Putellas ven el doble de samarretes que qualsevol jugador de l’equip masculí en un dia de partit. Si bé és cert que es tractava d’una cita especial i que molta gent va voler aprofitar l’oportunitat per adquirir una samarreta del Barça femení, el dorsal d’Alèxia va registrar més del doble de vendes que el de Pedri González en qualsevol partit del masculí.



Més notícies
El Camp Nou, durant el rècord històric del Barça femení | Europa Press
La premsa de Madrid amaga el rècord històric del Barça femení
Notícia: La premsa de Madrid amaga el rècord històric del Barça femení
Comparteix
A les portades dels diaris estatals hi ha molt poca presència d'aquesta fita o s'oculta rere excuses
El vestidor del Barça femení celebra la victòria contra el Madrid | FC Barcelona
VÍDEO | Laporta desferma l’eufòria al vestidor del Barça femení
Notícia: VÍDEO | Laporta desferma l’eufòria al vestidor del Barça femení
Comparteix
El president blaugrana ha celebrat la fita històrica al Camp Nou amb les grans protagonistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa