Món Esport
VÍDEO | Laporta desferma l’eufòria al vestidor del Barça femení

El rècord d’assistència en un partit de futbol femení que ha aconseguit el Barça és una fita sense precedents a la història del club. És per això que el seu president, Joan Laporta, comparteix l’alegria i la satisfacció de tots els culers que ara es poden mostrar més orgullosos que mai de ser del Barça. Frases típiques com “Més que un club” o “Ser del Barça és el millor que hi ha” prenen ara més importància que mai i, de fet, estan tenint una gran presència a les xarxes socials.

Com no podia ser d’una altra manera, Laporta ha volgut felicitar directament les grans protagonistes d’aquesta fita, que han estat les jugadores del primer equip femení. A més a més, cal recordar que, a part d’aconseguir reunir més de 90.000 persones al Camp Nou, les blaugranes també han derrotat l’etern rival del club, el Reial Madrid, amb una maneta que les ha conduït directament a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League.

El discurs de Joan Laporta al Barça femení

Per tot això, Laporta ha baixat al vestidor al final del partit i ha dedicat un discurs a les futbolistes: “Ho heu aconseguit! Només estem rebent felicitacions gràcies a vosaltres. L’èxit és vostre i ha de continuar. El més difícil és mantenir-se i ho esteu aconseguint. Espero que a la semifinal també tinguem èxit i no abaixeu la guàrdia, perquè hem de continuar treballant, hem de continuar demostrant la vostra naturalitat amb la qual jugueu i celebreu els títols. Jo crec que això ho veiem tots. Avui hi havia aquí tota la classe política i tots els representants del futbol femení de Catalunya i d’Espanya. Tothom està entusiasmat amb vosaltres i la veritat és que us ho mereixeu. Us ho mereixeu, perquè sou les millors i ho demostreu a cada partit i a cada entrenament. La veritat és que és un orgull ser del Barça i tenir aquest equip femení, que ja està consagrat. A més a més, la victòria contra el Madrid és molt important perquè és el nostre rival directe com a club. El fet de venir d’uns bons resultats en el masculí és perquè vosaltres sou la guia. Avui sou la guia del club. Esteu representant els èxits i les essències del Futbol Club Barcelona quant a joc i quant a valors. Com a president és un orgull i estaria tota la nit parlant i celebrant”.

Aquestes darreres paraules del president han desfermat l’eufòria entre les jugadores blaugranes, que han començat a cantar i a celebrar la victòria i la tarda històrica al Camp Nou. De fet, de seguida s’han llançat sobre Laporta i l’han abraçat entre totes per cridar “ser del Barça és el millor que hi ha”. El màxim dirigent del club ha rebut aquest gest amb moltíssima felicitat i ha saltat i ballat amb elles.



Més notícies
El Camp Nou fa un mosaic | El Món
El Barça femení bat un rècord mundial i estratosfèric
Notícia: El Barça femení bat un rècord mundial i estratosfèric
Comparteix
L'equip de Jonatan Giráldez fa història a la Champions en un Camp Nou ple de gom a gom
Les jugadores del Barça celebren un gol al Camp Nou | @FCBfemeni
Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Notícia: Molt més que una maneta a l’etern rival (5-2)
Comparteix
El Barça femení elimina el Madrid i passa a les semifinals de la Champions en una jornada històrica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa